Ostalo

Zbog velikog interesa mjuzikl 'Menopauza' vraća se u Zagreb

Moto predstave koji svakako aludira na menopauzu je Ne možeš je izbjeći, možeš joj se smijati" i u to će vas ove četiri genijalne žene, sigurno uvjeriti

Tabloid.hr
14.02.2020 16:30

Mjuzikl pod imenom 'Menopauza', koji je apsolutno oduševio gledatelje, ponovo se vraća u Zagreb. Radi velikog interesa publike, objavljeni su datumi 2. i 3. ožujka 2020. koji će, kako stvari za sada stoje, planuti u trenu. Mjuzikl koji je nastao na Broadwayju, postaje dio redovnog repertoara kazališta Luda kuća .

Menopauza

Foto: Bojan Zibar

Nina Kleflin je redateljica pod čijom je palicom ovaj genijalno humorističan komad dobio svoju hrvatsku verziju, s obzirom da je doslovno obišao svijet. Svjetske verzije publika je oduševljeno gledala i izvan SAD-a, preciznije u Australiji, Brazilu, Kanadi, Mađarskoj, Irskoj, Izraelu, Italiji, Maleziji, Meksiku, Novom Zelandu, Filipinima, Velikoj Britaniji, Sloveniji, Južnoafričkoj Republici i Južnoj Koreji.

Energija četiriju žena, koje su ujedno i glavne protagonistice mjuzikla je, nevjerojatno zarazna i pozitivna. Čak četirirasprodane predstave u Splitu , dokaz su koliku je omiljenost stekla i među dalmatinskom publikom. Četiri žene, koje se upoznaju u jednom trgovačkom centru na odjelu donjeg rublja na rasprodaji, nemaju ništa zajedničko osim jednog crnog grudnjaka od čipke i gubitka memorije, valunga, noćnog znojenja, premalo seksa, previše seksa i još mnogo toga. Ova urnebesna glazbena parodija, koja uključuje poznate glazbene hitove iz 60-ih, 70-ih i 80-ih, garantirano će svakoga nasmijati do suza.

Menopauza

Foto: Bojan Zibar

Pozitivne i fantastične Sanja Doležal, Salome, Arijana Čulina i Karmela Vukov Colić , nikoga neće ostaviti ravnodušnim ni ovoga puta. Spremne su dokazati zašto je ova predstava postigla takav uspjeh i to kroz pričanje o starenju, hormonima, prolaznosti, braku, djeci, ali isto tako o snazi žene, hrabrosti, prioritetima, ljubavi. Moto predstave koji svakako aludira na menopauzu je Ne možeš je izbjeći, možeš joj se smijati" i to će vas ove četiri genijalne žene, sigurno uvjeriti.

Ulaznice možete kupiti putem sustava Eventim po cijeni od 150kn i 125kn, a termine predstava možete pratiti na stranici kazališta Luda kuća .