Play ponuda
Play ponuda
snimio je 'malu'

Zdravko Čolić 66. rođendan proslavio novom pjesmom

Zdravko Čolić, 30. svibnja slavi 66. rođendan, a proslavio ga je premijerom nove pjesme i spota. Pjesmu mu je napisao Momčilo Bajagić Bajaga

Tabloid.hr/ 30.5.2017. u 14:08
Play ponuda

Zdravko Čolić proslavio je svoj 66. rođendan radno. Naime, glazbena legenda na svoj je rođendan, 30.svibnja imao je premijeru svoje nove pjesme i spota "Mala". 

Tekst i glazbu pjesme potpisuje Momčilo Bajagić Bajaga, aranžman Nikša Bratoš, a režiju je kao i u nekoliko prethodnih spotova, Čolić povjerio Aleksandru Kerekešu Kekiju, čija je zamisao da se emocija ove lepršave i ljetne pjesme dočara kroz jednu romantičnu i zavodljivu filmsku priču.

Zajedno sa ekipom suradnika, Zdravko je nedavno boravio na vrlo zanimljivim lokacijama, gotovo neprepoznatljivim i za same stanovnike Crne Gore, a spot je snimljen u dva dana sa više od trideset sati snimljenog materijala. Od Kotorske općine do Bara, preko Skadarskog jezera, na šest različitih lokacija zabilježene su čari i ljepote starih primorskih ulica i predivnih zdanja, koje do sada nisu viđene u glazbenim spotovima.

’Radujem se i drago mi je što za rođendan poklanjam novu pjesmu i spot publici. U planu je da petnaesti studijski album bude objavljen ove jeseni, a ovo je prva pjesma sa novog albuma koju predstavljamo, koju sam radio sa mojim dugogodišnjim suradnicima', rekao je Čolić.

’Glumici Jeleni Gavrilović povjerena je glavna uloga ’Male’, kako sama pjesma i nosi naziv. Ona će vas povesti u jednu laganu romantičnu priču, koju dijeli sa modelom Bojanom Karasom. Uloga hladne i pomalo nedostupne dive, koja vješto lovi pogled mladog ribara ne krijući zaintrigiranost, učinila je ovu priču veoma zanimljivom’, otkrio  je redatelj Keky.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
izbor neograničen

Na Hrvatsku se sprema invazija Ukrajinki: kod nas stižu u potrazi za ljubavlju i brakom

Play ponuda

Više s weba