Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
ovo morate vidjeti

Zdravko Mamić svratio na kavu kod Doris i zapjevao svoju omiljenu pjesmu

'On je kontroverzan, on je neustrašiv, ali on je prije svega - otac', najavila je Doris Zdravka Mamića prije no što je ušetao u naš studio

Tabloid.hr/ 19.11.2017. u 19:51
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Savjetnik GNK Dinama i po mnogima alfa i omega hrvatskog nogometa Zdravko Mamić gostovao je u našoj emisiji 'Na kavi kod Doris', gdje je imao nekoliko iznimno zanimljivih izjava. 

"On je kontroverzan, on je neustrašiv, ali on je prije svega - otac", najavila je Doris Zdravka Mamića prije no što je ušetao u naš studio.

Zdravko je u emisiji otkrio da nije nikad znao u koju osnovnu i srednju školu idu njegova djeca, nije baš znao ni na kojem je fakultetu njegova kći najbolja studentica, a uvjeren je i da je bolje da majke ne rade, već trebaju ostati uz djecu.

"Mislim da je prirodno, ako su ekonomske prilike takve, da muškarac radi, a žena bude kod kuće jer onda bi produkti, naša djeca, bili bolji. Tko odgaja našu djecu? Svaka čast našim tetama u vrtiću", smatra Mamić.

Nije mogao Mamić, a da se ne pohvali kako u posljednje vrijeme uspješno izvršava i svoju dužnost djeda. 

"Jutros su moja dva unuka bili kod mene pa smo se kupali u bazenu i sve je to lijepo. Ja sam u djetinjstvu bos igrao nogomet po zimi u snijegu. Sa šest godina sam bio u selu u kojem sam rođen glavni kočijaš, koji je vozio kola i razvozio žito u silos. Dobio bi svinjske masti i crvene paprike, ili šećera kad sam bio dobar", rekao je.

Između ostalog, Zdravkec je kod nas zapjevao i svoju omiljenu pjesmu koju često pjevuši na svadbama 'Ne može nam nitko ništa'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više o gostovanju Zdravka Mamića u emisiji pogledajte OVDJE

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
sveprisutne posvuduše

Koja je definicija zanimanja starlete?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba