Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
PLAYBOY U PROBLEMIMA

'Zečice' narušavaju moral stanovništva

Indija ima stroge zakone o cenzuri i ne postoji indijska inačica Playboya, ali promotori Playboya prošle su godine objavili da namjeravaju u Indiji otvoriti niz svojih klubova u kojem bi pravila odijevanja bila prilagođena indijskim običajima.

Image
Z.H./Hina/ 19.4.2013. u 8:54
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Playboyev plan da otvori klub u indijskoj državi Goi naišao je na problem jer lokalni političar ne želi "zečice" koje po njegovom mišljenju narušavaju moral stanovništva.

Indija ima stroge zakone o cenzuri i ne postoji indijska inačica Playboya, ali promotori Playboya prošle su godine objavili da namjeravaju u Indiji otvoriti niz svojih klubova u kojima bi pravila odijevanja bila prilagođena indijskim običajima.

Međutim konzervativni političar Michael Lobo je zaprijetio da će početi štrajk glađu ako vlasti dopuste rad kluba.

"Ako vlada bude dala dozvolu Playboyu, to je kao davanje dozvole za prostituciju", rekao je on i dodao: "Mi poštujemo naše žene. Ne želimo promovirati Gou kao destinaciju za seksualni turizam kao što je slučaj s Tajlandom".

Tisuće turista posjećuju Gou i uživaju u predivnim plažama na kojima su poznate cjelonoćne zabave.

Indijski mediji kažu da mnogi političari i skupine za promicanje rodnih prava dijele Lobovo mišljenje, ali stranka Bharatiya Janata nije javno obznanila svoje nezadovoljstvo.

Međutim, predstavnici Playboya ne namjeravaju odustati od svojih namjera. "Imamo neke tehničke probleme koje trebamo riješiti i onda ćemo krenuti dalje...Ne mogu predvidjeti kakvu će odluku donijeti političari", rekao je izvršni dužnosnik PB Lifestylea Sanjay Gupta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

On je kazao da bi odjeća djevojaka koje bi radile u klubu bila prilagođena Indiji, ali nije jasno kako bi se to mogli promijeniti karakteristični kostimi Playboyevih zečica.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

shimmer fallback
18. OŽUJKA U ARENI

Rammstein dolazi zapaliti Zagreb!

Image
bivša supruga slavnog gimnastičara

Ana Ude prekinula ljubavnu vezu: 'Petar i ja nismo u vezi već neko vrijeme'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba