Play ponuda
Play ponuda
čestitka koja je zgrozila svijet

Želimo ti bogatog dečka i veće grudi!

Tvrtka Hallmark ispričala se nakon što je njihova čestitka izazvala brojne negativne kritike jer ohrabruje tinejdžerice da iskoriste svoje tijelo kako bi 'uhvatile' bogate muževe.

Image
Foto: Twitter
RTL/ 10.12.2012. u 17:39
Play ponuda

"Danas imaš 13 godina. Da imaš bogatog dečka, on bi ti dao dijamante i rubine. Pa možda ćeš ga imati iduće godine - kad ćeš imati veće sise!"

Ovako glasi tekst na čestitci koju je na Twitteru objavila američka spisateljica MaureenJohnson. Ona je naime tražila čestitku za svoju nećakinju, a kad je uočila ovu, ostala je šokirana.

Image
Foto: Twitter
Image
Twitter

(FOTO: TWITTER)

Tvrtka Hallmark ubrzo se ispričala Maureen uz objašnjenje: "Ovu je čestitku napravio Arnold Barton prije 15 godina, kad još nije preuzeo tu tvrtku. Ona se otad ne proizvodi i iznenađeni smo što je primjerak još uvijek bilo moguće kupiti u dućanu. Slažemo se da je potpuno neprimjerena i ispričavamo se u ime Arnolda Bartona. Učinit ćemo sve da nađemo preostale primjerke i povučemo ih iz prodaje."

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
SJEĆATE SE NJE?

Claudia Beni o Eurosongu, obitelji i privatnom biznisu: 'Moje djevojčice sada plešu kultnu koreografiju. Povratak? Tko zna, možda za koju godinu'

Play ponuda

Više s weba