Play ponuda
Play ponuda
skandal na internetu

Želite li izvesti Djevicu Mariju na spoj?

Internetska stranica za upoznavanje koja je nudila kupnju spoja s prsatom Djevicom Marijom ili nabildanim Josipom izazvala je oštre reakcije javnosti te je uklonjena s najpoznatije online trgovine E-bay.

Image
S.K./ 8.12.2011. u 7:10
Play ponuda

Stranica za upoznavanje BeautifulPeople.com poticala je svoje posjetitelje da se nadmeću tko će ponuditi veću svotu novca za spoj s prsatom Heather Seychelle, koja je prikazana u ulozi Djevice Marije, ili s nabildanim modelom Dorionom Renaudom, koji je na fotografiji prikazan kao Josip.

Ova bizarna reklama prikazuje atraktivne modele oskudno odjevene u štalici pokraj kolijevke s malim djetetom koje simbolizira Isusa.

Međutim, nisu svi raširenih ruku primili ideju da njihov najsvetiji blagdan se koristi u svrhu upoznavanja parova na internetu.

Stoga, najpopularnija online trgovina je povukla ovu reklamu jer sadrži 'neprimjerene sadržaje za odrasle'.

No, glasnogovornici BeautifulPeople.com  izjavili su kako su novac skupljali za dobrotvorne svrhe te i dalje ustraju u prikupljanju sredstava, unatoč E-bayovu uklanjanju sa službene stranice.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ŽENA, MAJKA, KRALJICA

I prije je ljubila nogometaše znatno mlađe od sebe: Iris Rajčić uskoro se udaje, a prije Livaje ljubila je dva proslavljena sportaša

Play ponuda

Više s weba