Play ponuda
Play ponuda
KONCERT ZA PAMĆENJE

Željko Joksimović na nastupu u Areni jednu pjesmu posvetio i Akiju Rahimovskom

Miljenik zagrebačke publike pred 15-ak tisuća ljudi na Uskrsnji ponedjeljak otpjevao je svoje najveće hitove

Image
Foto: Saša Drobac
RTL.HR/ 19.4.2022. u 14:45
Play ponuda

Bio je to koncert za pamćenje. Nakon dvije pandemijske godine, glazbenik Željko Joksimović više od dva sata pjevao je u punoj zagrebačkoj Areni i zabavljao svoje obožavatelje. Da mu je ovo jedna od najdražih dvorana nije skrivao, a obećao je kako će se u Zagreb vraćati baš svakoga travnja. Nizao je svoje najveće hitove poput „Telo vreteno“, „Ljubavi“, „Moje najmoje“, „Zabluda“, eurovizijske uspješnice „Lane moje“ i „Nije ljubav stvar“, a rasplesana publika baš je svaku pjesmu s njime pjevala u isti glas.

Image
Foto: Saša Drobac
Image
Saša Drobac

Izvor: Saša Drobac

Željko je otkrio i kako mu je za dva dana rođendan te da će slavlje započeti baš na pozornici. "Jedan slavim danas u Zagrebu, a drugi za dva dana u Beogradu", rekao je. Kako to obično bude, publiku je prevario, otišao s pozornice, a nakon minutu negodovanja, ipak se vratio i otpjevao još nekoliko hitova.

Večer nije mogla proći niti bez pokojnog Akija Rahimovskog kada su njegov vizual prikazali na ekranu i uz to pustili pjesmu „Moja je pjesma lagana“. Koncert nisu propustile niti brojne hrvatske zvijezde poput Viktorije Rađe i mlade glazbenice Albine.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
NOVA LJUBAV?

Ekskluzivne fotografije: Još jedna fatalna plavuša zavela Nikolu Pokrivača nakon brzinskog prekida s Ecijom Ivušić

Play ponuda

Više s weba