Play ponuda
Play ponuda
SMISAO ZA BIZNIS

Žena britanskog političara odlučila unovčiti svoje grudi

Supruga laburističkog zastupnika u britanskom parlamentu prodaje fotografije svojeg raskošnog poprsja na eBayju. Na taj se korak odlučila nakon velike potražnje na njezinom Twitter profilu.

Image
Foto: Twitter
RTL/ 17.12.2014. u 13:16
Play ponuda

Karen Danczuk, koja je udana za laburističkog zastupnika u britanskom parlamentu Simona Danczuka, odlučila je zaraditi nešto dodatnog 'keša' prodavajući slike svojeg dekoltea.

Prsata brineta postala je poznata u javnosti po fotografijama svojeg bujnog poprsja koje je objavljivala na društvenim mrežama i sada je odlučila te iste fotografije prodavati po 10 funti po komadu.

Karen je navodno već prodala 20-ak fotografija seksi selfieja koji su potpisani i, zamislite, pošpricani omiljenim parfemom ove 31-godišnje Britanke.

"Personalizirane i potpisane fotografije Karen Danczuk, pošpricane mojim omiljenim parfemom. Fotografije su u dimenzijama razglednice i svaka je potpisana, pošpricana i poslana osobno", piše na službenoj internetskoj stranici.

Image
Foto: ebay
Image
ebay

Karen je došla na ovu pomalo bizarnu ideju nakon što su je njezini pratitelji na Twitteru preklinjali da im pošalje potpisane fotke svog dekoltea.

"Ja sam poslovna žena, to je ono što mi radimo", napisala je u jednom od svojih tweetova.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
skandali su iza nje

Napokon pronašla sreću: bivša pjevačica ET-ja se udala

Play ponuda

Više s weba