Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
TO JE SAMO IGRA?

Žena izbola muškarca zbog Monopolyja

Jedna je žena potpuno izgubila svoje strpljenje sa svojim partnerom nakon što nije mogla podnijeti kako vara u Monopolyju te ga je napala nožem i lupila staklenom bocom po glavi.

Image

monopoly monopoly

Z.H./Hina/ 30.10.2011. u 10:02
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Laura Chavez iz Santa Fea optužena je ovoga tjedna da je izbola nožem svog partnera Clydea Smitha kada je društvena igra Monopolyja pošla naopako.

Chavez (60) se počela svađati sa Smithom (48) dok su igrali Monopoly s njezinim desetogodišnjim unukom. Dječak je rekao policiji da je baka optužila Smitha da je varao tijekom igre, a nakon toga je njega poslala u krevet.

Policija je priopćila kako je utvrdila da se svađa razbuktala te da je Chavez udarila Smitha staklenom bocom po glavi, a zatim zgrabila nož i napala ga njime. Dječak je za to vrijeme spavao i probudila ga je policija.

Policija navodi da je Smith prebačen u bolnicu i da je stabilno, a Chavez je pritvorena. Ovaj napad potaknut Monopolyjem nije prvi takav incident zbog društvene igre. U rujnu je jedan muškarac na Floridi zadavio svoju ženu zbog svađe tijekom jedne društvene igre.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
i njoj se raspala veza

LJUBAVNI ŽIVOT SILVIJE DVORNIK! Njezina majka filmskog je kritičara krajem rujna još uvijek zvala zetom!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba