Play ponuda
Play ponuda
neslana šala

Žena preko oglasa nudi muža: Lak za održavanje!

Dok se većina žena samo duri što im muževi provode sate i sate uz video igrice, jedna Amerikanka je svoju drugu polovicu iz osvete pokušala darovati ili zamijeniti na internetu.

Image
Foto: PHOTOS.COM
S.K./ 22.11.2011. u 13:25
Play ponuda

Nakon što je Bradley proveo punih 48 sati uz video igricu, njegovoj supruzi je 'pukao film' i objavila je oglas na internetu zanimljiva sadržaja.

'Lagan je za održavanje, ali ga trebate hraniti svakih nekoliko sati više puta dnevno. Cijeli dan igra video igre. Kako biste ga udomili morate imati internet i prostor za igranje. Moguća i zamjena', napisala je domišljata Alysea.

Iako su joj se javili brojni ponuđivači, ona je ipak na kraju obznanila svijetu kako se radilo o šali.

Naime, Alyse je samo htjela malo 'razbuditi' muža koji u je u posljednje vrijeme bio opsjednut najnovijom ratnom video igrom.

Naime, Bradley se nedavno vratio iz Afganistana s povredom leđa, a igrice su mu bile jedina poveznica s prijateljima s ratišta.

No, onoga trenutka kad je u komadu 48 sati sjedio pred igraćom konzolom, 22-godišnja žena je odlučila ne tolerirati njegovu dječačku zabavu.

Na kraju su se oboje slatko nasmijali jer su dobili razne ponude, od savjeta kako spasiti brak do muškaraca koji su se nudili sami sebe u zamjenu.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ŽENA, MAJKA, KRALJICA

I prije je ljubila nogometaše znatno mlađe od sebe: Iris Rajčić uskoro se udaje, a prije Livaje ljubila je dva proslavljena sportaša

Play ponuda

Više s weba