Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
najslađi show

Žiri je čak podijelio sedam desetki

Tomislav Špiček i Ana Marcelić postavili su rekord – u ponedjeljak navečer dodijelili su dosad najveći broj desetki u specijalnom izdanju showa 'Tri, dva, jedan – peci!

Image
Tabloid.hr/ 19.12.2017. u 0:15
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Tomislav Špiček i Ana Marcelić postavili su rekord – u ponedjeljak navečer dodijelili su dosad najveći broj desetki u specijalnom izdanju showa 'Tri, dva, jedan – peci!'. Barbara Nola i njezina kći Mara dobile su ih čak tri!

S obzirom da su imali praznog hoda prilikom izrade panna cotte, kandidati su pola sata prije isteka zadanog vremena dobili još jedan zadatak. Žiri je tako imao priliku kušati i ocijeniti dva deserta – Špiček i Ana su savršene panna cotte Barbare i Mare Nola, Kim Verson i Bojana Jambrošića te Nele Kocsis i Snježane Mehun ocijenili desetkama, dok su čak dvije desetke dobile zdrave okruglice od suhog voća i kokosove masti.

Barbara je skakala od sreće zbog dvije desetke, a Snježana zahvalila Ani na „poticajnoj“ najvišoj ocjeni:

Image
Foto:
Image


"Ana nam je dala desetku jer je svjesna da kuhamo dotjerane, da smo na štiklama i da smo si čak stavile umjetne trepavice što je dodatna otežavajuća okolnost.“

Image
Foto:
Image

Barbara i Mara se, zahvaljujući još jednoj Aninoj desetki za zdrave okruglice, polako penju na tablici ukupnih bodova te sada s 53 boda stoje uz bok Kim i Bojanu te Žanamari i Mariju Perčiću (čije je zdrave okruglice Špiček nagradio desetkom).

U utorak ih čeka posljednja šansa za ulazak u polufinale. Tko će se pridružiti Orneli Vištici i Josipi Bortiek Klobučar te Petru Ćiritoviću i Borku Periću u borbi za titulu najboljeg slastičarsko-amaterskog para među poznatim osobama? Odgovore ćemo doznati već sutra, u utorak, 19. prosinca u 22:05 na RTL-u!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
svestrani mladić

Kako je zagrebački arhitekt Vid Juračić postao najveća hrvatska YouTube senzacija? Otkrio nam i ljubavni status

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba