Ostalo

Zlatko Dalić pohvalio se uspjehom mlađeg sina: 'Ponosan otac i cijela obitelj'

Mlađi sin Bruno Dalić završio je magisterij u Barceloni, a Dalić to nije propustio obznaniti na društvenim mrežama

A.Š.
06.07.2022 11:15

Hrvatski nogometni izbornik Zlatko Dalić društvene mreže većinom koristi za promociju svojih sportskih uspjeha, no sada je napravio iznimku. Pohvalio se akademskim uspjehom svoga mlađeg sina Brune .

"Ponosni otac i obitelj.Čestitke na magisteriju!" napisao je uz fotografiju sina koji je magistrirao u Barceloni naUPF Barcelona School of Management. Njegovim se uspjehom pohvalio i prošle godine kada je završio školovanje na jednoj visokoj američkoj školi u Zagrebu.

Stariji sin Toni je u travnju 2019. završio studij digitalnog marketinga, radio je kao DJ, obnaša i funkciju direktora u NK Varaždin, a među prvima je tati na društvenim mrežama čestitao na njegovom sportskom uspjehu na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Dalić ne skriva kako mu je obitelj najvažnija u životu, a zbog njega su sinovi i supruga Davorka često mijenjali lokacije. Pratili su ga u stopu, zbog čega se izbornik smatra velikim sretnikom. O supruzi nerijetko govori i za medije. "Poznajemo se još iz Livna, iz djetinjstva. Vezu smo počeli mladi, jedno smo je vrijeme održavali na daljinu zbog moje igračke karijere. Tada nismo mogli drukčije, morali smo pristati na te uvjete", ispričao je ranijeDalić jednom prilikom za Story.