Play ponuda
Play ponuda
#ostanidoma

Zlatko Dalić prvi je u pomaganju onima kojima je potrebno: Bolnici u rodnom Livnu donirao 40 tisuća kuna za borbu protiv koronavirusa

Iza sebe već imamo dvije "zvijezde tjedna", a radi se o nogometašu i kapetanu Luki Modriću te košarkašu i najboljem Hrvatu u NBA ligi Bojanu Bogdanoviću, a sada biramo novu.

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Tabloid.hr/ 17.4.2020. u 9:00
Play ponuda

RTL Tabloid odlučio je svakog tjedna objavljivati poznate koji sudjeluju u dobrotvornim akcijama i društveno korisnom radu povodom pandemije koronavirusa koja je trenutno pogodila čitav svijet.

Iza sebe već imamo dvije "zvijezde tjedna", a radi se o nogometašu i kapetanu Luki Modriću te košarkašu i najboljem Hrvatu u NBA ligi Bojanu Bogdanoviću.

>> Novak Đoković ili Luka Modrić: Izaberite "zvijezdu tjedna" koja je donacijama pokazala veliko srce

Luka je donirao 100 tisuća eura Općoj bolnici u Zadru za kupnju mobilnog rendgenskog uređaja namijenjenog za dijagnostiku pacijenata oboljelih od koronavirusa. Modrić je još ranije donirao novac i zagrebačkoj bolnici u Petrovoj, a sa svojim suigračima iz reprezentacije sudjelovao je i u prikupljanju 4.2 milijuna kuna nakon potresa u Zagrebu.

Bogdanović je bolnici u rodnom Mostaru poslao vrijednu donaciju za kupnju respiratora. Igrač Utah Jazza prati situaciju iz samoizolacije u svom domu u SAD-u, a mostarskoj bolnici uplatio je 50 tisuća dolara za kupnju dodatnih respiratora. Bojanu u Mostaru još uvijek žive roditelji, sestre te puno rodbine, a tamo je napravio i svoje prve košarkaške korake.

>> Ana Ivanović ili Bojan Bogdanović: Biramo novu "Zvijezdu tjedna" zbog velikodušnih donacija za pomoć oboljelima od koronavirusa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Sada je vrijeme da vam predstavimo dva nova kandidata, a prvi je bio nogometaš Šime Vrsaljko. Poznati zadarski nogometaš pomogao je zadarskoj Općoj bolnici doniravši 475.000 kuna za kupovinu dva respiratora. Također, Šime je s ostalim suigračima iz reprezentacije pomogao skupiti ona 4,2 milijuna kuna za pomoć oboljelima od koronavirusa, ali i Zagrebu nakon potresa. 

>> Zlatko Dalić prvi je u pomaganju onima kojima je potrebno: Bolnici u rodnom Livnu donirao 40 tisuća kuna za borbu protiv koronavirusa

To je učinio i nogometni izbornik Zlatko Dalić koji je i rodnom Livnu dao vrijednu donaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
UŽIVAJTE

Kod Maje je najviše pohvala bilo za desert: Donosimo recept za čokoladnu rapsodiju s narančom

Naime, izbornik je donirao 40 tisuća kuna tamošnjoj bolnici za nabavku potrebne zaštitne opreme za borbu protiv koronavirusa.

Dalić, koji je rođen u Livnu 26. listopada 1966. godine i gdje je u lokalnom klubu Troglavu započeo svoj nogometni klub, je u listopadu 2018. godine proglašen počasnim građaninom grada Livna u kojem je održan i veliki doček pred oko 60.000 ljudi nakon osvajanja svjetskog srebra u Rusiji.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
povratak!

Petra Nižetić trajno se vratila u Hrvatsku! Obiteljsku oazu svila u okolici Splita?

Play ponuda

Više s weba