Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
POČINJE NAJOVO, NAJONO...

Zločesti bloger Perez Hilton odabrao (anti)zvijezde godine

Perez vrijedno naganja poznate i vrijeđa ih na svom blogu, a onda posjetiteljima ostavlja na izbor lica i skandale koji su obilježili godinu.

Image

perez hilton perez hilton

D.K./ 19.12.2008. u 13:25
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

LOS ANGELES - Najpoznatiji američki celebrity bloger Perez Hilton svakodnevno prati zvijezde u njihovim javnim istupima i ne štedi ih ciničnih, ponekad i pretjeranih komentara zbog kojih se nekoliko puta našao pred sudom. Ususret Novoj godini, svojim je posjetiteljima ponudio veliku anketu koju su, naravno, objeručke prihvatili i odabrali najbolje i najgore javne face u 2008. godini.

U Perezovoj anketi sudjelovale su stotine tisuća posjetitelja, a celebrityjem godine proglašen je novoizabrani američki predsjednik Barack Obama. Titula razvoda godine pripala je, očekivano, Madonni i Guyu Ritchieju, a najvrući par u svijetu šoubiznisa ove su godine Rihanna i Chris Brown (iako zapravo nikad nisu priznali da su u vezi). Najvećom nadom proglašena je Katy Perry, frajer godine je David Beckham, a najslađim celebrityjem proglašena je mala Suri Cruise.

Britney Spears dobila je nagradu za povratak godine, a njezina jednako skandalozna kolegica Amy Winehouse dobila je čak dva "priznanja" - proglašena je najskandaloznijom osobom i najbeznadnijom zvijezdom, dok je navodna lezbijska veza Lindsay Lohan i Samanthe Ronson proglašena skandalom godine. S obzirom da je veliki obožavatelj grupe Jonas Brothers, Perez je od posjetitelja tražio i odabir najzgodnijeg od njezinih članova, a pobijedio je najstariji brat Joe, naravno, na Perezovo zadovoljstvo. I njemu je, naime, najslađi.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
za rtl.hr

Jelena Leko otkrila nam je detalje vjenčanja: 'Jednostavna sam mladenka, sve sam pripremila za deset dana'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba