Ostalo

Znakovi koji vam govore da vaša veza nema budućnost!

Unatoč tome što su raskidi uvijek teški, ponekad su nužni ako vaša veza nema budućnost.

RTL
26.03.2014 09:45

Iako je u trenucima zaljubljenosti teško razmišljati o nedostacima i deficitu zajedničke budućnosti sa svojim partnerom, postoji nekoliko znakova na koje biste trebale odmah obratiti pažnju.

Ukoliko ste svom dragom uvijek na drugom mjestu , vašoj vezi se ne piše dobro. Ako ponekad odgodi dogovor s vama, to je u redu. Međutim, ako konstantno zanemaruje vaše želje, potrebe i osjećaje zbog prijatelja, roditelja, posla, bivše djevojke ili nekog drugog, to će postati obrazac ponašanja.

Imate potpuno različite stavove. Ovdje nije riječ o izboru glazbe ili filmova, nego o planiranju zajedničke budućnosti, svjetonazorima i sustavu vrijednosti. Ako imate dijametralno suprotna stajališta o obitelji, braku ili politici, takva veza neće dugo izdržati.

Ne slaže se s vašom obitelji i prijateljima. Ukoliko vaš dragi nikako ne može smisliti vaše bližnje, vaša veza je osuđena na propast. To će biti vječni kamen spoticanja ako se odlučite praviti da to nije problm.

Volite ga, ali biste ga mijenjala. "Bio bi savršen samo da" način razmišljanja vas vodi u iluziju da ne prihvaćate partnera onakvim kakav jest te ga nastojite promijeniti i prilagoditi vlastitim potrebama i težnjama, što znači da ste zaljubljena u svoju projekciju njega, a ne u njega kao takvog.

Ne sviđate se sama sebi kada ste s njim. Ukoliko se morate prilagođavati i pretvarati da ste nešto što niste dok ste s njim ili njegovim prijateljima i obitelji, vaša veza nema budućnost. Pogotovo ako vam on određuje kada i s kim smijete ići van. To su znakovi za uzbunu!