Play ponuda
Play ponuda
novo otkriće

Znanstvenici tvrde da imaju dokaze o postojanju Bigfoota!

Grupa istraživača koja se posljednjih pet godina bavi proučavanjem legendarnog ''Bigfoota'' je na konferenciji u Dallasu premijerno prikazala ''nikad ranije viđeni video visoke rezolucije'' za koji tvrde da će jednom zauvijek dokazati postojanje ovog mitskog stvorenja.

Image
Foto: animaldiscovery.com
RTL/ 4.10.2013. u 15:58
Play ponuda

Snimka je nastala u okviru projekta koji je vodio Adrian Erickson u šumama Kentuckyja, a pored video dokaza, istraživači kažu da sada prvi put mogu pružiti i DNK dokaz o postojanju čovjekolike životinje.

Doktorica Melba Ketchum, koja je sa grupom istraživača pod nazivom "The Sasquatch Genome Project" provela 500.000 dolara skupu DNK analizu, kaže da je projekt "ozbiljan" i da su zaključili da legendarni Bigfoot živi u Sjevernoj Americi i da je predak čovjeka koji se pojavio prije otprilike 13.000 godina.

"Oni su vrsta ljudi, ljudski hibrid i svi DNK dokazi na to ukazuju. Stalno nam izmiču pa je svaka njihova snimka pravi podvig",  izjavila je dr. Ketchum.

Ketchumova, koja je na početku bila skeptična, kaže da je pratila strogi protokol prilikom analiza.

"Otkrili smo da su određeni uzorci kose imali jedinstvenu morfologiju koja ih je razlikovala od uobičajenih ljudskih i životinjskih dlaka", rekla je doktorica.

Ukupno 111 uzoraka kose, krvi, kože i drugih tkiva, koji su skupljeni sa 34 različita nalazišta širom Amerike su analizirani tijekom projekta.

Profesor Katedre za antropologiju na newyorškom sveučilištu,  Todd R. Disotell je kategorično odbacio ove nalaze kao besmislicu:

"To je smiješno! Ta doktorica je predmet sprdnje, a pripada grupi ljudi za koje se već duže vrijeme zna da su čudaci.", rekao je profesor.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Kraljica estetskih operacija

UZNEMIRUJUĆE! Splitska influencerica Ela Jerković objavila fotografije nakon alergijske reakcije

Play ponuda

Više s weba