Play ponuda
Play ponuda
beskorisno znanje

Znate li da su kitovi suicidalni i da astronauti ne plaču?

Ako ste jedan od onih koji sakupljaju nepotrebne informacije ili se pak bavite bizarnostima i zanimljivostima, lista koju je složio jedan internetski portal idealna je za vas.

Image

Svemir, astronaut, planeti, Zemlja, Hrvati SVEMIR

S.K./ 13.12.2011. u 9:03
Play ponuda

Zanimljivu listu 'nepotrebnih znanja' složio je internetski portal Icanhasinterents.com, u kojoj čitatelje informira o bizarnostima ljudskog ili životinjskog svijeta.

Između ostalog, Icanhasinterents.com se pita znate li da astronauti ne mogu plakati u svemiru.

Ako se nađete u SAD-u i poželite kupiti čokoladno jaje s igračkom unutra, to nećete moći učiniti jer je takav proizvod ilegalan s onu stranu 'bare'.

Iako znanstvenici još uvijek nisu pronašli odgovor zašto, dokazano je da kitovi počine samoubojstvo kad ostare. Naime, kad dosegnu određenu dob, osame se i plivaju namjerno prema ribarima, što je ravno suicidu.

Životinjski svijet obiluje zanimljivostima, a samo neke od njih su da vidre spavaju držeći se za capice, a da su krave odane prijateljice.

Osim toga, pojedine svinje boluju od poremećaja nazvanog 'svinjski strah od blata' koji im onemogućuje da se pridruže ostalim pripadnicima svoje vrste u čarima uživanja u blatu.

Ukoliko ste ljubitelj ovakvih neobičnosti, na bespućima interneta postoje razne stranice koje se bave sakupljanjem nepotrebnog znanja.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ŽENA, MAJKA, KRALJICA

I prije je ljubila nogometaše znatno mlađe od sebe: Iris Rajčić uskoro se udaje, a prije Livaje ljubila je dva proslavljena sportaša

Play ponuda

Više s weba