Ostalo

Znate li gdje je Samardžić? Saša, Tin i Kedžo žarili su i palili prije 15 godina, a onda je jedan član...

Ovaj smeđokosi ljepotan odlučio je sagraditi novi život na drugom kraju svijeta, a u tome je i uspio. Šuška se kako već neko vrijeme studira arhitekturu i unutrašnje uređenje, a navodno radi u Sohou u robnoj kući Bloomingdale's

T.M.
29.12.2021 09:00

"365 je prošlo dana bez tebe bolje sam. Uzalud me zoveš ja te dobro znam", sjećate se stihova popularne pjesme 365 koju su otpjevali tada popularni Saša,Tin i Kedžo prije gotovo 20 godina?

Riječ je o prvom hrvatskom boy bendu koji je žario i palio 2000-ih godina. Saša Lozar i Damir Kedžo ostvarili su uspješne karijere u Lijepoj našoj, dok se Tin preselio u SAD te u potpunosti povukao iz javnosti.

Ovaj smeđokosi ljepotan odlučio je sagraditi novi život na drugom kraju svijeta, a u tome je i uspio. Šuška se kako već neko vrijeme studira arhitekturu i unutrašnje uređenje, a navodno radi u Sohou u robnoj kući Bloomingdale's.

Iako je nekada imao stotine vjernih obožavateljica, Tin je danas na društvenim mrežama gotovo pa anoniman, a sa svojim pratiteljima s vremena na vrijeme objavi fotografiju na kojoj pozira s prijateljima.

Bivši glazbenik nije zaboravio niti svoju rodnu zemlju pa tako gotovo pa svako ljeto posjeti Dalmaciju. Prošle godine uživao je na otoku Braču, ali se ubrzo vratio u New York gdje, sudeći po svemu, živi pravi američki san.