Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
omiljeni boy band

Znate li gdje je Samardžić? Saša, Tin i Kedžo žarili su i palili prije 15 godina, a onda je jedan član samo nestao

Ovaj smeđokosi ljepotan odlučio je sagraditi novi život na drugom kraju svijeta, a u tome je i uspio. Šuška se kako već neko vrijeme studira arhitekturu i unutrašnje uređenje, a navodno radi u Sohou u robnoj kući Bloomingdale's

Image
Foto: Instagram
T.M./ 29.12.2021. u 9:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"365 je prošlo dana bez tebe bolje sam. Uzalud me zoveš ja te dobro znam", sjećate se stihova popularne pjesme 365 koju su otpjevali tada popularni Saša, Tin i Kedžo prije gotovo 20 godina? 

Riječ je o prvom hrvatskom boy bendu koji je žario i palio 2000-ih godina. Saša Lozar i Damir Kedžo ostvarili su uspješne karijere u Lijepoj našoj, dok se Tin preselio u SAD te u potpunosti povukao iz javnosti.

Ovaj smeđokosi ljepotan odlučio je sagraditi novi život na drugom kraju svijeta, a u tome je i uspio. Šuška se kako već neko vrijeme studira arhitekturu i unutrašnje uređenje, a navodno radi u Sohou u robnoj kući Bloomingdale's. 

Iako je nekada imao stotine vjernih obožavateljica, Tin je danas na društvenim mrežama gotovo pa anoniman, a sa svojim pratiteljima s vremena na vrijeme objavi fotografiju na kojoj pozira s prijateljima. 

Bivši glazbenik nije zaboravio niti svoju rodnu zemlju pa tako gotovo pa svako ljeto posjeti Dalmaciju. Prošle godine uživao je na otoku Braču, ali se ubrzo vratio u New York gdje, sudeći po svemu, živi pravi američki san. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Drugačiji životi

Samozatajna djeca poznatih Hrvata: O Gibbonijevoj djeci malo se zna, a po strani se drže i Oliverovi sinovi

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba