Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
RTL-ova skrivena kamera

Znate li što vaša djeca rade kada ih ostavite same kod kuće?

Znate li što vaša djeca rade kada ih ostavite same kod kuće? Pišu li doista zadaću kao što ste im rekli? Roditelji iz naše sljedeće priče postavili su kameru u sobu svoje djece i iznenadili se onim što su vidjeli. Naša Nives Polovina Barun donosi vam priču o novom trendu među roditeljima koji djecu kontroliraju postavljanjem tajnih kamera.

RTL/ 6.10.2014. u 17:35
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Bratska ljubav i to na djelu! Niko i Roko ni ne slute da su junaci našeg eksperimenta. Naime, nove tehnologije omogućile su rod-iteljima da postanu pravi detektivi. Djeca tako često ne znaju što im to starci iza leđa spremaju.

Kažu da je jedna od najtežih životnih uloga biti roditelj. Pogotovo ako ste ma-jka trojici sinova. Kako bi provjerila što rade dok nje nema doma,Katarina im je postavila skrivene kamere.
Kolege su tako na jedan dan postali majstori. I sve to u dogovoru s mamom.

Grmlje u kvartu dobilo je novu funkciju, a dečki nisu ni slutili što im je to mama Katarina Grgurić 'skuhala' po povratku iz škole. Dan kao i svaki drugi, mama je, kao i uvijek, bila neu-moljiva.

No mama se spustila samo kat niže do susjede, gdje smo na laptopu pratili što dečki doista rade dok je ona u šopingu. To je bio samo početak. Nakon dvadesetak minuta situacija se drastično promijenila. Dječja je soba postala disko klub.

Simpatično, rekli bi mnogi roditelji, no ovo mišljenje ne dijeli pravobraniteljica za dječja prava.

Niko i Roko pristali su da snimku objavimo. Ovo je za njih bila samo avantura, no što je s djecom koju roditelji svakodnevno potajno snimaju? O tome se u hrvatskom društvu šuti, ali sve je više onih koji na taj način žele kontrolirati i ograničiti kretanje svoje djece.

Neke bratske tajne ipak trebaju ostati između četiri zida. Mama i tata ne moraju uvijek baš sve znati.

Više pogledajte u prilogu!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
POZNATA OBITELJ

Kako danas žive Janica i Ivica Kostelić: 'Uvijek je naglasak na djeci'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba