Play ponuda
Play ponuda
UKRAO BOŽIĆ

Znate li tko je ovogodišnji Grinč?

Taj bradonja uistinu zna sve, pa tako zna i tko je od viđenijih Hrvata zaslužio dar, a tko je bez njega ostao. Donosimo priču o onima koji su nas svojom dobrotom zadužili, ali i o onima koji su nas samo zadužili.

RTL/ 25.12.2013. u 18:09
Play ponuda

Proteklih 365 dana naši su poznati i prepoznati bili više ili manje dobri, a djedica je sinoć imao pune ruke posla. Kome se simpatični debeljko noćas provlačio kroz dimnjak, a tko je bio grinč i ukrao Božić?

Ministru financija Slavku Liniću se u krađi Božića pridružio i bivši šef HGK i pasionirani kolekcionar prepariranih životinja Nadan Vidošević te prvi čovjek HDZ-a, gospodin Karamarko.

S obzirom na to da bi Božić trebao biti vrijeme ljubavi, pozitivnih emocija i osmjeha na licu, ovaj kiseli koji su nam na isto stavili naši dragi političari zamijenit ćemo onim iskrenim u koji su nam se usta razvukla zbog svih lijepih stvari koje su se dogodile ove godine.

Severina, Oliver, Filip i Ksenija su u godini na izmaku svoje vrijeme i ime darovali akciji RTL pomaže djeci.

I vrijedni sportaši zaslužuju više od tapšanja po leđima i stiska ruke. Košarkaši i vaterpolisti su postigli sjajne uspjehe, ponovno smo se plasirali na svjetsko nogometno prvenstvo, a Sandra Perković je ponovno zasjela na tron.

Veliko hvala i onima koji su zbog tuđe bez razmišljanja riskirali vlastitu sigurnost. Snimka vatrogasca koji jaše na komadu lima nošenog na buri obišla je Lijepu našu.

Svi oni pod jelkom zaslužuju pronaći najšareniji dar s najvećom mašnom. Onima s početka priče u duhu Božića ipak šaljemo pozitivne vibracije i nek im darovi budu baš onakvi kakve su zaslužili.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
PRVI DIO

'Kobni' seks, kućni uradak, zalijevanje šampanjcem: Najveći skandali koji su potresli hrvatsku scenu

Play ponuda

Više s weba