Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
hoće li je poslušati?

Znate li zašto je Milanovića opomenula njegova majka? Sve je ispričao medijima

Gospođa Gina Milanović morala je intervenirati i zamoliti sina da ne napada toliko rođaka! Nije red

Image
Barbara Marinović/ 4.5.2022. u 11:18
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Znate li zašto je predsjednika Milanovića mama opomenula da ne dira Jandrokovića? Učinila je to zbog mira u široj obitelji. Naime, Jandroković i Milanović u rodbinskoj su vezi, a gospođi Gini sigurno je dosta neugodnosti.

"Zajedno je s nekim odvjetnikom izmanipulirao Gotovinu, Čermaka i druge generale kao udbaške idiote, sitne budale, a onda su jučer izjavili da sam se zalagao protiv širenja NATO-a još prije napada Rusije na Ukrajinu, naravno da jesam, ali na širenje na Ukrajinu, Gruziju i Moldaviju. Takvu laž može plasirati samo udbaška osovina. To znaju samo Udbašenković, Njonjo od HDZ-a koji se javio neki dan. Moja majka me zamolila radi mira u široj familiji da ga ne diram, da ga ne gazim, morat ću opet", izjavio je, naime, predsjednik.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/b4f94432-cb8a-11ec-b000-6ee961d9c84a/original

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

Da pojasnimo - Jandroković je oženio Milanovićevu sestričnu Sonju, rođenu Matasić. Otac doktorice Sonje jest Ante, brat Milanovićeve majke Gine. Stoga su Sonja Jandroković i Zoran Milanović prvi rođaci. Prilično blizak rod. No, život ih je odnio na suprotne strane - Sonju uz HDZ-ovog Jandrokovića, a Zorana u sam vrh SDP-a. Iako su javno priznali rodbinske odnose, Milanović i Jandroković nisu puno govorili o njima, no Jandroković je svojedobno priznao da se ne okupljaju baš često.

Obitelji Milanović i Jandroković rijetko se mogu vidjeti u istom društvu, no u studenom 2020. ostaje zabilježeno zajedničko gledanje predstave "Ponos i predrasude". U HNK su tada sjedili Gordan Jandroković, njegova supruga Sonja te Milanovićeva supruga Sanja. No, bez predsjednika.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
TOP LISTA

OVO SU UZORI VAŠE DJECE! Hrvatski TikTokeri zarađuju 'hrpu' novca i omiljeni su među tinejdžerima

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba