Ostalo

Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar samo za RTL Exkluziv: 'Na Braču smo živjeli sedam mjeseci i to mi je bilo...

Iza njih su zavidne karijere i mnoštvo nagrada, ali Zrinka i Niko zapravo su vrlo skroman par. Za RTL Exkluziv otkrili su zašto se žele preseliti na otok

Petra Gajšak
20.03.2022 18:30

Proslavljena hrvatska glumica s londonskom adresom Zrinka Cvitešić posjetila je Zagreb. U društvu partnera Nike Kranjčara pojavila se na otvorenju luksuznog kozmetičkog salona. Iako zaljubljeni par ne voli govoriti o privatnom životu, samo za kamereRTL Exkluziva otkrili su na čemu trenutačno rade, kako napreduje bizinis s maslinama, ali i zašto se žele preseliti na otok.

Jedna od naših najuspješnijih glumica – Zrinka Cvitešić zbog kazališne predstave u kojoj igra, trenutačno boravi u metropoli. Pa se tako u društvu partnera i bivšeg nogometaša Nike Kranjčara pojavila i na otvaranju zagrebačkog salona ljepote. Ovaj samozatajni par rijetko se pojavljuje u javnosti, no zbog podrške prijateljici napravili su iznimku. "Antonija je moja najbolja prijateljica prije svega i zapravo sam jako sretna zato što znam koliko si je dugo htjela svoj prostor. Zapravo mi je baš srce k'o kuća", rekla je Zrinka Cvitešić.

Atraktivna glumica, koja i s 42 izgleda poput studentice, otkriva kako je ne privlače tretmani ljepote."Jednostavno nisam taj tip žene. Radijeću bit u vrtu, kopati i saditi, takav sam tip. Ono što najviše volim, i to se jedino zapravo javim, su masaže", pojasnila je.

No posljednjih godina osim žena i muškarci su ti koji obilaze salone ljepote pa nas je zanimalo je li i Niko jedan od njih?

"To nema šanse, to nećete doživjeti taj dio.U ovom životu ne", nasmijala se Zrinka Cvitešić.

"Ja vam nisam taj ne, nego sam isključivo došao kao podrška prijateljici svojoj", kazao je Niko Kranjčar.

Zrinka je jedna od rijetkih koja je postigla uspjeh van Lijepe naše, a novi projekti samo se nižu. Jedan od njih je i snimanje serije 'The Power'za američko tržište u kojoj glumi Tatianu Moskalev , bivšu prvu damu Moldavije.

"Mi smo snimili prvu sezonu taman nekako krajem ljeta prošle godine, onda je išlo u montažu do kraja godine i sad su to nekakvi zadnji finali i trebalo bi izaći vani", kazala je Zrinka Cvitešić.

A pune ruke posla ima i Niko koji je nakon uspješne nogometne karijere nastavio raditi kao pomoćni trener Josipu Šimuniću .

"Mislim da je to meni osobno najprirodniji put i kao takav sam sretan da sam sad u okruženju gdje mogu prenijet svoje znanje i iskustvo koje sam imao pogotovo u igračkim danima. Trenerski put je tek početak i tu još moram stvarat iskustva i raditi da bi mogao iz trenerskom aspekta davati savjete", misli Niko Kranjčar.

A kada ne radi vrijeme najradije provodi u prirodi i Zrinkinom masliniku na otoku Braču koji je za njih oaza mira.

Pročitajte još
Ljubav cvjeta i dalje! Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar napokon 'ulovljeni' zajedno, glumica ne skida...

"Odrasla sam uz djeda koji je imao polja kukuruza, pšenice, krumpira, ali maslinici su nešto što: prvo -drvo ko drvo je najljepše drvo u svemiru, drugo - što simbolizira mir to mi je isto predivno, a treće - što si to mogu dozvolit da mi ne pati karijera. Maslinik je nešto što ajde, ako ga ostaviš na tri mjeseca i odeš u London snimati, on će bit ok", objasnila je Zrinka Cvitešić.

Talentirana Karlovčanka za maslinovo ulje osvojila je već brojna priznanja, a u tom poslu pomaže joj i Niko. "Naravno. Mislim ja uživam, ja sam tip koji obožava biti vani na zraku, u prirodi", otkrio je Kranjčar.

Jedan drugom najveća podrška su već osam godina. Upoznali su se u Londonu, no ondje ne namjeravaju ostati živjeti."Samo ću dodati da nije više samo London - Zagreb nego je London - Zagreb - Brač. I to najviše London - Brač. Pretprošle godine sam bila sedam mjeseci, na Braču smo živjelii to mi je bilo predivno tako da evo to je sad nekakva kombinacija koja i je luda, ali funkcionira", izjavila je Zrinka Cvitešić.

"Sve što ona hoće ja sam joj podrška, vrlo jednostavno. Meni paše na svim lokacijama. Mislim da je blagodat kad si to možeš priuštiti i moći proći i svijeta. Iskoristimo svaki mogući trenutak da možemo otići u prirodu i na Brač i uživamo", zaključio je Niko Kranjčar.

Iako su iza njih zavidne karijere i mnoštvo nagrada, Zrinka i Niko zapravo su vrlo skroman par, a ono što oduševljava je da su zaljubljeni kao prvog dana.

Pročitajte još
Zrinka Cvitešić ima novi imidž! Promovirala novi projekt, a u prvom planu bile su - naočale