Ostalo

Zrinka Cvitešić najveća je podrška Niki Kranjčaru na komemoraciji za njegovog oca

Zlatko Cico Kranjčar će biti pokopan danas, 5. ožujka u 15 sati na zagrebačkom Mirogoju.

Tabloid.hr
05.03.2021 12:30

Od 14 sati u zagrebačkom hotelu Westin održava se komemoracija legendarnom nogometnom izborniku Zlatku Cici Kranjčaru , u organizaciji Dinama i obitelji Kranjčar .

Komemoracija nije otvorena za javnost, a među prvima je stigla ožalošćena obitelj. Cicin sin Niko Kranjčar stigao je u majici na kojoj je pisalo "Purger", a uz njega je njegova dugogodišnja partnerica, glumica Zrinka Cvitešić .

Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar

(FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL)

Glumica se od bliceva nastoji sakriti ispod maske i šešira, a posljednjih dana odgodile je sve poslovne obaveze kako bi bila najveća podrška neutješnom partneru. Zrinka se oglasila noćas na društvenim mrežama u vezi smrti legendarnog nogometaša i izbornika kada je podijelila njegovu ismrtnicu uz molbu i zahvalu."Svim ljudima dobre volje... uz zamolbu da držite razmak i nosite maske... Od sveg vam srca fala...", napisala je.

Obitelj Kranjčar

(FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL)

Uz Niku je i sestra Lana kojas obitelji već godinama živi u Parizu te ima troje djece, a o njoj se nikada nije previše pisalo, za razliku od Nike. Mlada zagrebačka odvjetnica udala se u veljači 2009. za dugogodišnjeg dečka, Francuza Thibaulta Dutreixa , investicijskog bankara koji joj je u ovim trenucimaa najveća podrška.

Niko Kranjčar

(FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL)

A svi oni su podrška Cicinoj supruzi Elviri s kojom je bio u sretnom braku više od četiri desetljeća.Vjenčali su se 1979., a prve su ljubavne iskrice među njima zaiskrilejoš u osnovnoj školi."Svoju sam Elviru, dok mi je bila djevojka, morao dovesti kući do 23 sata. Stanovali smo ona i ja u istom kvartu, išli u istu školu, prohodali 1974., a vjenčali se 1979. godine. Fešta je bila u Okrugljaku. Bilo je 200 ljudi, zajedno smo se veselili do šest ujutro. Čini mi se da je bilo nekako intimnije nego danas, pristupačnije. Nije bilo glamura, a bilo je prekrasno", napisao je Cico 2019. za Večernji.hr .

Obitelj Kranjčar

(FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL)

Zlatko će biti pokopan danas,5. ožujka u 15 sati na zagrebačkom Mirogoju.