Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
#OstajemuGajbi

Žuja i Let 3 pripremaju spektakl za sve one koji ostaju u svojim kućama

Nakon Nene Belana&Fiumensa, #OstajemuGajbi koncert održat će i Let 3

Image
Tabloid.hr/ 31.3.2020. u 11:01
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nakon Nene Belana&Fiumensa, koji su prošlog vikenda oduševili fanove na Žujinoj Facebook stranici, Žuja nastavlja sa svojim svirkama. Tako će u srijedu, 1. travnja, od 20 sati na Žujinoj Facebook stranici zasvirati legendarni riječki rock bend Let 3.

Image
Foto:
Image

„Ovo sve pomalo podsjeća na apokalipsu i svatko ima neki svoj način na koji se nosi s novim okolnostima. Ono što je najvažnije je da budemo odgovorni i ostanemo u svojim gajbama. Mi se tog slijepo držimo. Bez iznimki. Žujine svirke su pravo osvježenje i super ideja koju smo rado podržali. Pratite svirku, možda ćemo visiti s plafona, možda nećemo, ali dat ćemo sve od sebe da vas zabavimo“, najavio je legendarni Mrle.

Reakcije na prvi koncert su bile sjajne i na tom valu pozitive Žujine svirke nastavljaju dalje. Ideja je da se koncerti održavaju jednom tjedno u narednom periodu. „Baš je bila dobra vibra na Neninom koncertu. To nam je bio primarni cilj. Hvala sjajnom Neni Belanu&Fiumensima. Sada su na redu uvijek zabavni i nepredvidljivi Let3, jedva čekamo vidjeti što su nam pripremili.

Vjerujem da se takav spektakl ne isplati propustiti. I još jednom pozivam sve da i dalje ostanu u svojim gajbama. Važno je biti discipliniran i zadržati fokus, ali sad nema odustajanja. Uživajte u svirkama“, ispričala je Ana Štebih Pinjuh, direktorica marketinga Zagrebačke Pivovare.

#OstajemuGajbi Žujine svirke i sve novosti pratite na Žujinoj Facebook stranici.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
NIKA ANTOLOS

Bivšu Feminnemku spasila je vjera, a napokon je progovorila o neobičnom braku s ruskim poduzetnikom: 'U korektnim smo odnosima'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba