Ostalo

Zvijezda nove RTL-ove serije Dora Dimić Rakar: 'Za ulogu ću napraviti što god je potrebno'

Dora Dimić Rakar glavna je zvijezda nove serije Pogrešan čovjek koja se počinje emitirati u nedjelju u 21 sat, a otkrila je detalje nove glumačke avanture

Tabloid.hr
15.09.2018 10:35

U nedjelju počinje emitiranje nove RTL-ove dramske serije 'Pogrešan čovjek' koju potpisuje prominentna hrvatska glumica i producentica Jelena Veljača. Glavne likove utjelovit će Ivana Roščić i Emir Ćatović, ali i mlade glumačke nade Roko Sikavica i Dora Dimić Rakar.

Mlada Dora iza sebe ima već nekoliko uloga, a za RTL je otkrila kako se snašla na novom setu i što je sve spremna učiniti za ulogu.

Mlada ste glumica kojoj je ovo prvi veći angažman, što mislite kako ste se snašli na setu?

Dosta je kaotično, ima puno ljudi, velika je glumačka ekipa, dva su studija... Trebalo je pohvatati sva imena jer ima puno ekipe koja radi iza kamera i puno glumaca koji čine odličan cast. Na setu se uhodavamo i već znamo kako sve funkcionira, odnosno redoslijed kada se dođe na set - najprije se ide u šminku i garderobu, stavljaju mi ekstenzije jer prirodno imam kraću i tamniju kosu koju sam posvijetlila zbog uloge.

Koliko ste se spremni promijeniti zbog uloge?

Napravit ću što god je potrebno za ulogu i ako mi to pomaže da što bolje odglumim svoj lik, primjerice, promijenila boju kose i imam ekstenzije.

Dora Dimić Rakar, Tara Thaller, Pogrešan čovjek

Marko Prpic/PIXSELL

U seriji utjelovljujete Zoe, možete li je ukratko opisati?

Zoe je buntovna tinejdžerica koja se bori s teškom bolešću, ali i s tim da cijeli život ne poznaje oca niti išta zna o njemu. Vrlo je inteligentna, jako snalažljiva te voli matematiku i ples.

Poznata hrvatska glumica Ivana Roščić glumi vašu majku, kako se slažete s njom?

Ivana Roščić je posebna heroina, iznimno je cijenim i divim joj se. Vrlo sam sretna što mi baš ona igra majku ili da bolje kažem, što ja njoj igram kćer jer mi je na setu velika podrška i uzor.

Cijeli intervju s Dorom pročitaje ovdje