Ostalo

Zvijezde i političari spremaju se za kupaće kostime: Znate li tko je na tronu po broju skinutih kilograma?

Ove su se domaće zvijezde potpuno transformirale, ali na tronu je samo jedna.

Exkluziv
30.03.2019 18:29

Mnogi od nas tek počinju raditi na liniji, ali istina je drugačija - fit figuripotrebno se posvetiti kroz cijelu godinu.

Brojni naši poznati su iza svoje odluke stali. Skinuli su se sa fast fooda, bacili u teretanu i prepolovili.Među njima i 20-godišnji Viktor Živojinović , sina Lepe Brene, koji je u 2 godine skinuo preko 50 kilograma.

Viktorovim stopama krenula je i zvijezda serije 'Ne daj se Nina'i kazališne predstave 'Debela' - Lana Gojak .Ova Puležanka pravi je fit goals jer izgubila otprilike 15 kilograma.

"Mislim da je ona napravila test intoleracije. Pokazalo se da je s glutenom problematična i izbacila je to iz svoje prehrane", otkriva trenerica Sanja Žuljević .

Kaže se da mijenjanjem samo jednenavike, možemo puno toga promijeniti u životu. Zna to i premijer Andrej Plenković koji je odlučio ukinuti večeru. Primijetili su to mnogi, od njegovih kolega pa sve do građana Lijepe Naše.

"Mislim da je izgubio oko 20 kilograma što je lijepa brojka. Međutim, ako se tu radilo o gladovnju i preskakanju obroka, to nije najbolje", objašnjava Sanja.

No, na tronu ima mjesta samo za jednoga odnosno jednu. Na vrh naše ljestvice zasjela je jedna jedina - predsjednica Kolinda Grabar Kitarović .

Gospođa Grabar Kitarović je izgubila nešto manje kilograma od kolege Plenkovića, no svojom zavidnom linijom ostavlja nas bez teksta.

"Radi se o liposukcijskoj dijeti i ja nemam najbolje mišljenje o toj dijeti", zaključila trenerica.

Sigurni smo da vam je veliki napredak naših poznatih lica prava inspiracija za mijenjanje životnih navika.