Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
definitivno se vraćaju

Zvijezde YouTubea apsolutno oduševljene Hrvatskom: pogledajte što im se najviše svidjelo!

Zvijezde YouTubea Joe Sugg i Oli White nedavno su posjetili Hrvatsku i nahvalili ju na svom YouTube kanalu

Image
Foto: Instagram
S.K./ 17.6.2015. u 9:51
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Unatoč milijunima koje Turistička zajednica potroši na oglašavanje Hrvatske u inozemstvu, čini se kako Lijepu Našu najbolje ispromoviraju zadovoljni turisti, koji k tome imaju utjecaja u medijima u svojim zemljama ili se vješto koriste novim tehnologijama.

Naime, zvijezde YouTubea Joe Sugg i Oli White nedavno su posjetili Hrvatsku. Iako su u Splitu i na Hvaru proveli samo tri dana, mladići su se u Veliku Britaniju vratili puni dojmova i riječi hvale. Štoviše, iz njihovih videoklipova da se zaključiti kako već planiraju povratak na obale Jadrana.

Naime, Oli i Joe putuju svijetom i snimaju videa za svoj YouTube kanal, koji ima više od dva milijuna pretplatnika. Zatim svakoj od posjećenih zemalja daju bodove, a Hrvatska je 'zaradila' visokih 85 od 100.

Dečki su nahvalili prirodne ljepote, ali posebno ih je oduševila hrana. Prvi put u životu kušali su žabe i jastoga i ostali ugodno iznenađeni. Osim toga, primijetili su kako su građani i građanke Hrvatske u jako dobroj formi. Zaključili su kako je to zbog zdrave hrane koja se jede u našoj zemlji.

Također su bili zadovoljni i noćnim životom, a za britanski standard hrvatske cijene su jeftine. Svojim pratiteljima su savjetovali da Hrvatsku posjete za vrijeme nekih festivala. Naravno, nisu zaboravili nahvaliti ni bistro i čisto more. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Iako dečki to nisu spomenuli, mediji su objavili kako ih je na u zrakoplovnoj luci dočekala grupa obožavateljica koje su tražile njihove autograme i fotografije.

Pogledajte u videima kako su se proveli!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
i njoj se raspala veza

LJUBAVNI ŽIVOT SILVIJE DVORNIK! Njezina majka filmskog je kritičara krajem rujna još uvijek zvala zetom!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba