Play ponuda
Play ponuda
ZA MANJE OD MJESEC DANA

Druga Rock&Off turneja na pozornice hrvatskih gradova donosi mlade snage domaće scene!

Ove godine imate priliku poslušati Erica, Frana Vasilića, Miriiam i Šizu u Virovitici, Đakovu, Samoboru, Ozlju, Kninu i Šibeniku te na Motovun Film Festivalu i Liburnia Film Festivalu, a doznajte kada počinje turneja i još puno zanimljivosti

Image
Foto: Promo
Promo/ 2.6.2022. u 14:55
Play ponuda

Nakon prošlogodišnje uspješne prve Rock&Off turneje, ovogodišnja turneja nastavlja se na pozornicama gradova diljem Hrvatske, na koje dovodi izvođače nominirane u kategoriji Veliki prasak godine četvrte nezavisne glazbene novinarske nagrade Rock&Off!

Image
Foto: Promo
Image
Promo

Eric, Fran Vasilić, Miriiam i Šiza imat će priliku predstaviti svoju glazbu u Virovitici, Đakovu, Samoboru, Ozlju, Kninu i Šibeniku te na Motovun Film Festivalu i Liburnia Film Festivalu. Rock&Off turneja počinje za nešto manje od mjesec dana, 24. lipnja, a trajat će sve do 20. kolovoza 2022. godine.

Nažalost mladi i talentirani glazbenik Milošev, koji je također ove godine bio među nominiranima u kategoriji „Veliki prasak“, neće moći ići na turneju.

"Prvo i osnovno, hvala Rock&Off-u na pozivu da sudjelujem na ovogodišnjoj ljetnoj turneji i svaka čast na organizaciji iste. Odlučio sam da neću biti dio te priče zato što je logistički teško izvesti moje pjesme bez gostujućih vokala, a i zato što tih istih mojih pjesama ima jedva nešto više od pola sata, a nisam ljubitelj setova koji su puni „coverima“ da bi se ispunila satnica. Polako krećemo raditi na novim materijalima, pa kad izađe i drugi album - razmišljat ću o tome kako da to sve predstavim i uživo. Želim svima ovo ljeto dobru svirku i zabavu, a možda se i vidimo na nekom od koncerata!", rekao je Milošev.

Eric i Fran Vasilić nastupima otvaraju Rock&Off turneju u Virovitici 24. lipnja u klubu Horn Pub, a dan kasnije će u Đakovu u rock klubu King nastupiti Fran Vasilić.

Image
Foto: Mirta Pejić
Image
Mirta Pejić

Miriiam, Fran Vasilić i Eric koncerte su pripremili za Samobor 8. srpnja u sklopu manifestacije „Ljeto u Samoboru“, a 9. srpnja Šiza će nastupiti u Ozlju u sklopu programa „Dnevni boravak na Kupi“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Image
Foto: Matej Grgić
Image
Matej Grgić

Eric će 15. srpnja nastupiti u šibenskom klubu Azimut, a Miriiam i Šiza 16. srpnja svirati u kultnom A3 klubu u Kninu. Krajem srpnja, Miriiam će se predstaviti i na pozornici Motovun Film Festivala, a Šiza će zaključiti Rock&Off turneju koncertom 20. kolovoza na Liburnia Film Festivalu , koji ove godine slavi 20 godina postojanja.

"Zaista nam je zadovoljstvo što možemo najaviti drugu Rock&Off turneju koja će obići gradove u kojima rock&off glazba nije dovoljno zastupljena, ali koji imaju jake baze klubova ili događanja koji takvu glazbu podupiru godinama. Također nam je drago što će navedeni izvođači otići u neke od gradova koje inače ne bi imali prilike posjetiti. Zahvaljujemo Ministarstvu kulture i medija RH koji nas podržava od početka, našem glavnom sponzoru Iskonu te svim klubovima i organizatorima koji će nas ugostiti", poručili su iz organizacije Rock&Off-a.

Image
Foto: Matej Grgić
Image
Matej Grgić

„Gradovi poput Đakova, Knina i Ozlja prošle su godine dokazali da interes za ovakvim glazbenim novitetima ne živi samo u velikim sredinama. Sada se poznajemo, pa sa sigurnošću možemo reći da će druga Rock&OFF ljetna karavana biti još veselija i mnogobrojnija. Uz odlične izvođače, ponekad i zanimljive kombinacije istih, publika na turneji može ponovno očekivati Iskonove glazbene poklone i zagarantirane dodatne trenutke zabave.“, dodaju iz Iskona.

Image
Foto: Matej Grgić
Image
Matej Grgić

Za pokroviteljstvo ove turneje zaslužni su Ministarstvo kulture i medija RH, glavni sponzor Rock&Off-a Iskon, pokretač nagrade Hrvatsko društvo skladatelja te organizator Unison - Hrvatski glazbeni savez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
ZANIMLJVO

Gordana nasmijala odgovorom što radi u mirovini, bez razmišljanja kaže: 'Fejsam'

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
NIJE IH TREBAO POGLEDATI

Drago za RTL.hr o najljigavijem izazovu u 'Superparu': 'Samo sam tresao glavu da me ne ugrizu'

Play ponuda

Više s weba