Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
velike ljubavi

Anica i Robert, Sandra i Edis, Kate i William... Ove ljubavi nakratko su se ugasile, no nikada do kraja

revrtljiva ljubav ponekad sa samo utiša. No, to ne znači da je nije bilo ili da je nestala. Znaju to i mnogi celebrityji koji su se svađali i mirili nekoliko puta. Donosimo priču o pet ljubavi koje su se svoj ljubavni žar pronašle više puta

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Prevrtljiva ljubav ponekad sa samo utiša. No, to ne znači da je nije bilo ili da je nestala. Znaju to i mnogi celebrityji koji su se svađali i mirili nekoliko puta. Kojih pet slavnih ljubavi su se gasile pa opet palile, doznajte u sljedećim minutama

Koliko se samo puta javnost poigravala s idejom o pomirenju Brada Pitta i Jennifer Aniston. Njih dvoje na naslovnici digli bi tiražu magazina u nebesa. No, njihov petogodišnji brak raspao se 2005. godine i čini se da od pomirbe za sada neće biti ništa, no, ne bi bili prvi koji su se svađali i mirili.

Kate & William

Prije nego što je postala vojvotkinja od Cambridga, britanski tisak je Kate Middleton nazivao Watie Katie, u prijevodu Kate koja čeka. Mrzila je taj nadimak, ali osim što je bio zloban, jasno je opisivao situaciju. Naime, William i Kate su prohodali 2001. godine, prekinuli dvije godine poslije i vrlo brzo se pomirili. Sljedeći prekid dogodio se 2007., i iako su se pomirili iste godine, Kate je na zaručnički prsten morala čekati još tri godine. No, u njezinu se slučaju čekanje isplatilo. Vjenčanje iz bajke i troje predivne djece tome su najveći dokaz.

Anica & Robert

Ljubav Anice i Roberta Kovač traje već desetljećima. No, kada su se upoznali kao tinejdžeri 1993. godine njihova romnsa jedva je izdržala pet mjeseci. Svaki je krenuo svojim putem, Anica je u međuvremenu postala prva pratila Miss svijeta, Robert postao poznati nogometaš, čak se i oženio. No, sudbina odnosno braća Mamić spojili su ih slavne 1998. i otada su nerazdvojni. Troje djece i 24 godine kasnije iskra i dalje tinja.

Elizabeth & Richard

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Kada govorimo o ljubavi svih ljubavi, to je ona između Elizabeth Taylor i Richarda Burtona. Zaljubili su se na setu Cleopatre 1962. Ubrzo se i vjenčali. Bila je to ljubav prepuna uspona i padova, zajedno su snimili 11 filmova, a on je posvojio njezino četvero djece. No, učestale svađe bile su previše i slavni se par rastao 1974. Oboje su se odmah okrenuli novim vezama, ali opsesija jednog drugim nije nestala, pa su se već za godinu dana opet vjenčali, a godinu nakon rastali. Elizabeth Taylor udavala se šest puta, no Burton je bio njezina najveća ljubav.

Sandra & Edis

Sandra Perković i Edis Elkasević je dvojac koji je zajedno obarao rekorde i godinama osvajao zlatna odličja. U njihovu zajedničkom radu vrlo brzo se rodila i ljubav. No, rutina koja je odgovarala njihovu poslovnom odnosu, u jednom je trenutku postala neprijatelj njihovoj romansi. Srećom, ne zadugo.

Ben & Jennifer

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Upravo se čita

Image
TELEVISA PRESENTA

Svađa koje se ne bi posramile ni meksičke sapunice! Marina podbola Suzanu: 'To ti nije prava kosa, daj da pipnem!'

Jennifer Lopez i Ben Affleck upoznali su se početkom mlienija. Zaručeni su bili dvije godine, no, kažu da su ljubavi presudili tabloidi. Uslijedio je dugačak vremenski period u kojem su oboje bili u braku - Jennifer s Markom Anthonyjem, Ben s Jennifer Garner, no, danas kažu, sve je vodilo obnovi njihove ljubavi. I ona se dogodila prošle godine. Par se ponovno zaručio prije mjesec dana. Nadamo se da će ovaj put trajati zauvijek.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image

Otmica i kritike nisu ih uništili: Lepa Brena samo za Exkluziv otkrila zašto je opstao njezin brak

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba