Ostalo

Ciganović i Olivera Matijević se konačno sreli, a njihovo 'suđenje' izrodilo je i jedan pravi šok

Olivera Matijević i Neven Ciganović ovog su tjedna komentirali brojne zvijezde s mnogih javnih događanja koja smo imali prilike vidjeti proteklih dana

Neven Ciganović - Barbara Marinović
26.06.2022 19:30

Modni sud i ovog tjedna donosi nam najbolje i najlošije odjevene na javnim događanjima proteklih dana. Ovog tjedna Nevenu Ciganoviću u presudama i ocjenjivanju poznatih pomogla je jedna i jedina - Olivera Matijević . Kandidatkinja iz Gospodina Savršenog osvojila je gledatelje još tijekom sudjelovanja u hit emisiji, a svojim komentarima nije ostavila ravnodušnima ni Cigija ni Mariju Pajić.

Prva na redu za komentiranje Oliveri i Cigiju našla se Helena Matić , supruga Dominika Livakovića. "A joj, meni je to malo preobično za vjenčanje, iako vjerojatno cura voli takav elegantniji, jednostavan stil, ali ja bi za svoje vjenčanje nešto drugačije - da gori", ocijenila je Olivera. "Ne možeš reći da je ovo loša vjenčanica, ovo je lijepa vjenčanica, ona je sigurno htjela nešto jednostavnije", nadovezao se Ciganović.

Nina Violić bila im je iduća na redu, a komentiralo se njezino izdanje s premijere njezinog filma. "Cool mi izgleda, u čemu smo Ninu viđali... Ona je bila kraljica second handa i Hrelića", rekao je Cigi. I Oliveri je Ninino izdanje sasvim solidno, iako sama to nikad ne bi nosila.

S druge strane, Oliveru je oduševilo izdanje Nine Badrić. "To je nešto što bi nosila, super je Nina liniju dotjerala, izgleda mi top. Ovo je za mene top", rekla je Olivera o pjevačici. "Moram se složiti da odlično izgleda, haljina joj dobro stoji, ima dobre noge i treba ih isticati", komentirao je Ninu Ciganović, koji je inače počesto kritičan prema pjevačici. E pa ovog puta Nina je dobila od Cigija same hvalospjeve!

Komentirali su Olivera i Cigi i Kristinu Krepelu i Marina Miletića. Novopečeni par jedna je od udarnih showbiz tema pa ni ovaj duo nije mogao odoljeti komentirati ih. "Meni su slatki, vidi se da su sretni", jasna je Olivera, a Ciganović se složio i izrazio nadu da će jednog dana i Marin doći u Modni sud kao njegov sukomentator!

Koga su još komentirali, pogledajte u videu.