Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Take or Fake

Cigi oštro o Jeleni Karleuši: 'Nije bila nimalo utegnuta, već prilično opuštena i s povećom drobinom'

Neven Ciganović je u ovotjednom izdanju rubrike 'Take or Fake' obradio fotografije Jelene Karleuše, Lane Jurčević i Marka Grubnića

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Neven Ciganović Cigi i ovog je tjedna vrijedno primjećivao nepravilnosti na obrađenim fotografijama s društvenih mreža. Photoshop promašaji Cigija su i ovog tjedna prilično zabavili, a posebno mu je inspirativna bila srpska glazbena diva Jelena Karleuša.

Jelena je prije samog koncerta podijelila na društvenim mrežama najavne fotografije prema kojima su fanovi očekivali sresti svoju utegnutu zvijezdu tananog strukića i sa savršenim konturama lica. Međutim, kada je pjevačica izašla na stage, uslijedio je hladan tuš. Na sceni se pojavila persona koja je tek podsjećala na njihovu zvijezdu. Ova nije bila nimalo utegnuta, već prilično opuštena i s povećom drobinom. Jeco ili ti ga JK - ti si čisti FAKE!

Na listu nam se ponovno vratila i Lana Jurčević. "Pozabavit ćemo se fotografijom Lane u plavom odijelu, za koje moramo primijetiti da joj baš lijepo stoji. Upravo zato nas je začudilo što se dogodilo s pločama na kojima Lana stoji, obzirom da se u Zagrebu nisu nigdje zabilježila nova podrhtavanja tla i pomicanja tektonskih ploča. Moguće da su Lani skliznuli prstići sandala pa ih je samo pokušala vratiti na mjesto te se fuga na ploči malo iskrivila. Zbog ove sitne greškice u Photoshopu, a i zato što nam je Lana na ovoj slici baš zgodna, ovog tjedna će biti TAKE!"

Za kraj - stigao nam je stari porok - Marko Grubnić. "Za oko su nam zapele fotografije koje je snimio par dana prije proslave rođendana svog Caspera, u istom rođendanskom okruženju, no mi smo primijetili i njegove mađioničarske sposobnosti, stilist je baš poput Davida Copperfielda učinio da pletena ljuljačka nestane. U Take or Fakeu čestitamo od srca Casperu rođendan, a Marku moramo poručiti da mu ovaj put Photoshop nije zablistao poput zubala te da nam je ovog puta - FAKE!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

RTL.hr se ograđuje od izjava i stavova iznesenih u Take or Fakeu.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image

Nasljednice Kristijana Ugrine: Kako izgleda kad se tata i kćer nađu na pozornici?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba