Ostalo

Cigi ponovno udara, i to po političarkama! 'To su dva najgora ženska odjevna predmeta koje mrzim'

Jeste li influencerica ili možda pak političarka, njih nije briga jer jedini posao im je donijeti brzu i pravednu modnu presudu!

Exkluziv
17.07.2022 19:30

Ovog puta je Neven Ciganović imao čast ugostiti pjevačicu i fitness influencericu Žanamari Perčić u Modnom sudu. Dugo toplo ljeto već je u punom jeku nekoliko tjedana pa oskudnih izdanja ima na pretek pa su tako Cigi i Žanamari imali popriličnu količinu materijala kojima je trebalo presuditi. Prva na popisu među poznatim damama je bila također naša influencerica, a odnedavno i pjevačica Ella Dvornik , no pregršt 'showbiz' novosti još čeka tako su modni suci zavrnuli rukave jer vremena je baš kao i odjeće - sve manje.

"Meni meni malo ide na živce taj dio što previše forsira tu provokaciju, znaš uvijek nešto mora ispast doslovce. Taj dio mi se ne sviđa, ali mislim da je kompletić baš pravi ljetni. Vidim da je i u tenisicama. Za neko neobavezno druženje uz bazen, lagano može neki party uz bazen. Mislim da ona super izgleda i da ima lijepo tijelo, ne kao Žanamari, ali se stesala i često ide u teretanu - to se vidi", pojasnio je Cigi koji je nahvalio kako Ellinu tako i Žanamarinu fit figuru.

Iz pjevačko-influencerskih voda, sudački duo se otisnuo prema onim političkim pa se tako druga na popisu pronašla HDZ-ovka Dubravka Šuica . "Ona mi je predavala njemački i ona mi je toliko draga. tada je uvijek nosila crn i super mi je što je obukla ovu blache pink . Sviđa mi se kako je to uskladila s rose gold štiklama i torbicu. Lijepo mi je to", zaključila je Šuicina nekadašnja učenica. S njom se nije složio Cigi čijem stručnom oku ništa ne promakne. "Haljina nije loša, ljetna je, ali kad vidim da je obukla najlonke usred ljeta, to mi pokvari cijelu kombinaciju. Valjda kad dođeš u određene godine, pothlađivanje osjećaš pa moraš najlonke furati. U Dubrovniku nije hladno, posebno u ovo doba godine pa mi je to malo prečudno", smatra Ciganović.

Sljedeća na tapeti je bila još jedna političarka, no ona je za razliku od prethodno komentiranih u visokoj trudnoći, no i dalje ne odustaje od svog posla. Riječ je o Mariji Selak Raspudić i njezinom outfitu - haljinici koja se Žanamari sviđa, ali misli da je pokušala ljeti biti pristojna pa pokriti gore ruke s nekom vrstom sakoića. Kako je i sama Žanamari priznala, "ja sama ne volim sakoiće pa ga možda ne bih izabrala te ne bih išla na crne balerinke, već na nekakve nude bež - nešto što se spoji s nogom, ako to već moraju biti balerinke. Kužim da ne može baš štikle jer joj nije baš lako", pojasnila je Žanamari koja nije ljubiteljica balerinki.

Cigi se nadovezao i komentirao stadij trudnoće saborske zastupnice te je rekao: "Samo što nije rodila". Za njega je haljina okej te je dodao kako se vjerojatno Selak Raspudić dobro osjeća u tome jer "vidim da ima lufta pa je mogla biti još i veća za tu haljinu. Ne znam, ja kad ovo vidim, meni to izgledao kao da će sad puknut vodenjak istog časa. Mislim da su u Sabornici svi u strahu jer samo što ne eksplodira". Žanamari se složila oko toga da joj želi da joj što prije pukne vodenjak. "Ona će valjda do zadnjeg dana ići u Sabor", dodao je Cigi.

"Zadnja dva mjeseca trudnoće ja nisam mogla hodati, a još da se ovako sredim...", zaključila je Žanamari. "Ona je obučena primjereno za Sabor", pojasnio je Cigi.

Žene u studiju su se složile kako zadnjih mjeseci trudnoće sve raste pa i libido, a do tog zaključka se došlo jer je Cigi napomenuo kako je nekim muškarcima atraktivno gledati trudne žene. Prema njegovim riječima, " i ja sam pored trudnice uzbuđen, ali da ne eksplodira".

Nakon politike, prešlo se u partijanerske vode gdje je apsolutno očarala influencerica Ivana Knoll koja je raspametila svojim izdanjem na Ultri. "Znači na prvoj slici sam prvo vidjela Air Force tenisice tako da sam znala da će gore biti nešto 'cute' (slatko) . Sve skupa mi je 'cute '. S njom se u potpunosti složio i sudac oštar na jeziku koji smatra kako je outfit primjeren događanju, a smatra da je Ivanina linija super.

O tome kako su komentirali i finsku premijerku Sannu Marin na rock koncertu, pogledajte u nastavku. Tko je bio TOP, a tko FLOP, doznat ćete u prilogu!

RTL se ograđuje od izjava i stavova iznesenih u Modnom sudu.