Ostalo

Ekskluzivno! Donosimo dosad neviđene prizore sa svadbe Marka Livaje i Iris Rajčić

Split je svjedočio dugoiščekivanoj svadbi Marka i Iris Livaje, a sada vam donosimo dosad neviđene prizore s velikog vjenčanja.

Gordan Vasilj
07.05.2022 18:30

Iris Rajčić i Marko Livaja vjenčali su se početkom ovog tjedna u Splitu nakon osam godina veze. Iako su tajili detalje ovog svečanog dana, ipak nisu uspjeli sve sakriti. RTL Exkluziv donio je dosad neviđene, ekskluzivne snimke s vjenčanja nogometaša Hajduka i bivše manekenke.

Sretno, opušteno i zaljubljeno - tako su prvi ples kao bračni partneri otplesali Marko Livaja i Iris Rajčić. Svoj veliki hit 'Povedi me' pjevala im je uživo legenda hrvatske estrade Jasna Zlokić. A da je zabava potrajala do dugo u noć vidi se i na nikad objavljenim snimkama.

Osim Jasne u ulozi gošće koja se na radost svih primila mikrofona bila je i Doris Dragović, čiji je suprug Mario Budimir mladenkin ujak. Sreću i zadovoljstvo tek vjenčanim parom nije krila. "Što se tiče nas, mi bi voljeli da je i prije, ali lijepo je, ovo je važan dan", poručila je Dragović mladencima.

Pročitajte još
Pogledajte vjenčanicu 'kraljice Torcide'! Iris Rajčić odabrala je raskošnu kreaciju, skrivala ju ispod kišobrana

Ostatak svadbene večere goste je u Grašinu restoranu zabavljala Jelena Rozga, a u ponoć je bilo još razloga za čestitanje. Markova majka Ljiljana proslavila je rođendan.

Bivša manekenka Iris Rajčić i Hajdukov as Marko Livaja u vezi su već osam godina, a zajedno imaju petogodišnju kćer Elizabetu i jednoipolgodišnjeg sina Lorenza. Iris je od supruga starija 14 godina, no čini se da ta razlika paru nikada nije bila problem. Dapače, od kada ima Irisin vjetar u leđa, Livaja se prometnuo u najznačajnijeg Hajdukova igrača. Kum mu je bio prijatelj iz djetinjstva, dok je Irisina kuma bila Lana Pavić, prijateljica iz manekenskih dana.

Osim Livajinih suigrača među poznatim gostima bila je i Ana Gruica Uglešić sa suprugom Boranom i sinom Maratom.

I njihovi sugrađani bili su presretni, jer vjeruju da će Livaja tek sada dati sve od sebe u sutrašnjem finalu kupa protiv Rijeke.