Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
ZGRAŽANJE I ODUŠEVLJENJE

Donosimo pet najbizarnijih trendova današnjice: 'Pa u tome se noge ušvicaju!'

Nešto čemu smo se nekada divili i htjeli smo među prvima odjenuti, danas izaziva salvu smijeha, no što kada se ti odjevni predmeti vrate u modu?

Ana Zgrebec/ 29.5.2022. u 8:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Živimo u vremenu kada se nosi apsolutno sve. Neki komadi odjeće izazivaju zgražanja, neki oduševljenja, a mi smo pronašli pet najbizarnijih odjevnih trendi predmeta među kojima je najpopularniji držač za košulje, koji podsjeća na haltere.

Nekada posljednji krik mode danas izaziva salvu smijeha no što kada se takvi predmeti vrate na modnu scenu kao apsolutni must have ove sezone? Odjevni predmeti koji nisu bili na cijeni danas koštaju i do 10 puta više. Mnogima trauma iz djetinjstva, takozvane češke sandale, nekada su koštale samo 50 kuna i svi su ih nosili. Sinonim su za more i plažu, a sada zahvaljujući modnoj kući Gucci vraćaju se na velika vrata i to 80 puta skuplje. Njihovim vlasnikom možete postati za samo 4.000 kuna.

"Ne bih ih nosio ni da mi platite, možda jako puno, bih, ali sumnjam da bi itko htio vidjeti moja hobitska stopala u tim sandalama. Jedino što prvo pomislim su vrućine, nelagoda i susramlje. Nikako da dočekam da se vrati, meni daleko najinteresantnija era muške mode sa kraja 60-ih i početka 70-ih, možda i cijele 70-e jer mi je punk jednako drag", rekao je Miran Kurspahić.

Ako ste mislili da su gumene sandale trash, e pa pojavile su se u kultnom filmu 'The Big Lebowski', a nosio ih je Jeff Bridges. No nisu sandale jedine. Ima nešto i u životinjskom uzorku. Inspiraciju u mačkama pronašla je japanska dizajnerica Miha Katsumi. I da, ovo nisu prave mačke iako tako izgledaju. Katsumi ih ručno šiva, a za izradu jedne potrebno je do 3 mjeseca. Vlasnik možete postati za samo 7.000 kuna. No što o tom trendu misle naši poznati?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"A ova mačka jadna, što radi na leđima ovog čovjeka? Je li to prava ili ruksak?", pitao je Marko Braić.

To je ruksak.

Upravo se čita

Image
BRAK NA PRVU

Suze i trzavice već na prvim ceremonijama: 'Da je meni netko pročitao takve zavjete, okrenula bih se iste sekunde i otišla'

"Hahaha okej, izgleda jako uvrnuto".

Ipak titulu jednog od najgorih trendova zaslužuju prozirne čizme koje je proslavila Kim Kardashian. Njezin, sada već bivši suprug Kanye West dizajnirao ih je od plastike! A njihova cijena je vrtoglavih 7.000 kuna. Ako Vam se sviđaju, a mislite da je preskupo, ne brinite! Postoje i jeftinije verzije do 1.000 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Pa u tom se noge ušvicaju!", smatra Anita Martinović.

A kako vam izgledaju ove tenisice? I ne, nisu nošene. Ovo su potpuno nove tenisice derutnog izgleda i stoje 4.000 kuna. Ipak, neobično, ali izrazito korisno pomagalo je držač za košulju. Iako podsjeća na ženske haltere, tražena su roba u gradu. Stoje manje od 500 kuna i potpuno su hrvatski proizvod.

"Evo ja moram javno priznati da ja to imam doma, da sam ja to nosio", priznao je Bojan Jambrošić.

Je li stvarno funkcionalno?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Je, funkcionalno je. Kad sam pjevao i skakao, to je ostalo na mjestu. Tu i tamo se otkopčalo pa me šutnulo po nozi pa sam: 'Jaao, zajaukao' i dobro".

No Bojanovo mišljenje ne dijele svi.

"Imate gaće, Ne trebaju vam halteri", tvrdi Kurspahić.

Držači za košulje toliko su im da se rasprodaju čim se pojave u trgovinama. No, jesu li ovi po nekima bizarni predmeti precijenjeni?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Iz moje vizure su dobrim djelom neukusne, nepotrebne i svakako precijenjene, ali sigurno nekoga vesele", smatra Miran Kurspahić.

Upravo tako! Svako od nas jedinstven je u modnom izričaju i sigurno će i ovi komadi pronaći svog kupca.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image

Kninjanka Electra Elite: 'Na prostituciju me nagovorio bivši. Baš imam dva oženjena hrvatska nogometaša koja dolaze kod mene'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba