Ostalo

VIDEO: Drugi dio životnog intervjua Steve Karapandže: Kako je od prosječnog restorana stvorio mjesto uvršteno u...

Naš najpoznatiji kuhar, Stevo Karapandža, nakon godina predanog rada uživa u zasluženoj mirovini. Kako je bilo nakon 25 godina života u Švicarskoj vratiti se u Hrvatsku i ostaviti restoran koji je bio uvršten u Michelinov vodič te kako provodi dane u mirovini, pogledajte u drugom dijelu intervjua s Petrom Gajšak.

RTL
2019-11-17 18:30

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.