Ostalo

Ekskluzivno! Natalija Prica o novom početku: 'Nikad nisam zapostavila svoju struku'

Natalija Prica ne samo da je poznata kao nekadašnja Miss Hrvatske već je specijalistica ortodoncije, a bila je poznata i kao dio političkog života Zagreba

Ana Zgrebec
15.05.2022 18:30

Iza bivše Miss Universe Natalije Price težak je period! Osim što se rastala od supruga Ivana i napustila političku karijeru rijetko se viđa u javnosti. Pred kamerama Exkluziva je ispričala sve o novom početku i zašto je teško biti žena u politici.

O brzom političkom usponu atraktivne 33-godišnje bivše Miss Universe Natalije Price govorilo se puno. No, nakon što njezino ime nije završilo na listama za lokalne izbore, zvijezda zagrebačke političke scene i desna ruka preminulog zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića , nestala je iz javnosti. Stoga je večera zagrebačkog Rotary kluba Zrinjevac bila idealna prilika da doznamo gdje se skriva u posljednje vrijeme

"Ja sam specijalistica ortodoncije i radim u struci. Nisam nikada zapostavila svoju struku dok sam se bavila politikom iako je to možda bilo pogrešno interpretirano, ali cijelo vrijeme sam radila u struci", pojasnila je Natalija Prica.

Je li bilo teško kombinirati jedno i drugo?

"Da, bilo je poprilično zahtjevno", dodala je.

Iza Price je težak period - razvela se od bivšeg vaterpolista i liječnika Ivana Oreškog nakon šest godina ljubavi, a mnogima niti danas nije jasan njezin odnos s Bandićem. No, on je sigurno zaslužan za njezin politički angažman i streloviti uspon.

"Biti žena u politici je sigurno puno teže nego biti muškarac u politici. Žene su zasigurno manje zaštićene", rekla je Natalija Prica.

Zato politika više nije dio njezina života. Kako je sama otkrila u intervjuu za magazin Glorija, nakon Bandićeve smrti preživjela je javni linč. Stoga je se u posljednje vrijeme najčešće može vidjeti na svadbama bivših missica pa je tako bila i na vjenčanju Ivane Mišure i Gorana Vlaovića .

"Bilo je prekrasno stvarno, vidjeti dvoje ljude koji ulaze u brak, imaju prekrasnu kćer i jako su sretni", tvrdi Prica.

A sretna je i Natalija. Iako trenutačno nije zaljubljena i novu ljubav još nije pronašla, uživa u novim poslovnim izazovima.