važna obljetnica

Ivica Skoko slavi 25 godina karijere! Prisjetio se trenutaka koji i nisu bili najlakši: 'To sam posvetio njem...

Modni dizajner Ivica Skoko slavi 25 godina karijere. Nove, slavljeničke kreacije pokazat će u sklopu nove modne platforme 'Atelier', koja će se održati uskoro u Klovićevim dvorima

Marija Pajić/ 9.5.2022. u 8:00

Koliko se samo boja, uzoraka i stilova promijenilo u posljednja dva desetljeća, no rođeni Mostarac Ivica Skoko ostao je uvijek isti! Jedan od hrvatskih kraljeva glamura i crvenog tepiha definitivno je spreman za jubilej! Pripreme za slavljeničku reviju su pri kraju, a kreacije će pokazati u sklopu nove hrvatske modne platforme 'Atelier' koja će se održati sljedećeg tjedna u Atriju zagrebačkih Klovićevih dvora!

"Jako sam ponosan i sretan da su se mlade snage udružile u kratkom roku novu platformu koja će opstati", komentirao je Ivica Skoko.

U njegovim haljinama su mnoge Hrvatice izrekle sudbonosno DA! Između ostalog i njegova muza, Emilija Kokić! O njihovoj suradnji mogao bi napisati i knjigu! "Imamo puno toga što smo zajedno prošli - od nastupa na Dori do plesa s njom, pa do raznih haljina za obljetnicu Eurosonga - prijateljstva i druženja, ja sam imao 18 godina, a ona s tim iskustvom me nazove i kaže: ej ja ti idem na Doru i htjela bi da me ti oblačiš".

Haljine se moraju raditi i kada dođu loši dani, a na žalost bilo je i njih… "Kad sam izgubio rođaka, bio sam s njim jako vezan, a morao sam održati reviju, bio mi je kao brat.. Imao sam reviju Zadru… Jednostavno, ponesen emocijom napravio sam bijelu kolekciju, natjerao sam Maju Blagdan da pjeva, a manekenke su ispustile bijelu golubicu u nebo! To sam posvetio njemu…To je nešto… Evo sad bi se rasplakao", prisjetio se Skoko.

No, čitavog ovog carstva vjerojatno ne bi bilo da nije tate Zvonka i mame Marije koji su uvijek tu za njega, kao i nećakinje Rite koja sigurno nosi titulu omiljenog člana obitelji!

"Vidim da je malo povukla na strica, kad dođe u radionu - krpice reže i moram priznat da vidim da je povukla na strica - možda jednog dana naslijedi brend i nastavi se baviti ovim poslom".

Upravo se čita

Image
tri vrste u hrvatskoj

Od ugriza zmije u Hrvatskoj umrle su tri osobe, među njima i beba. Ako vidite otrovnicu, ovo morate znati

Ivičine su haljine čak pet puta prezentirane na najprestižnijem izboru na svijetu - onog za Miss svijeta - predstavljajući Lijepu našu u najboljem svijetlu! No, ništa se ne može mjeriti s domaćom publikom. Nakon Zagreba kreće na turneju, čeka ga revija na splitskoj Rivi u sklopu MGF nagrada kao i ona u istarskom Novigradu!

Marija Pajić/ 9.5.2022. u 8:00

Više s weba

Pročitajte još

Image
Ana Uršula Najev

Upoznajte hrvatsku Amy Winehouse: Otkrijte što je veže uz Olivera Dragojevića te zašto se tresla u društvu Rade Šerbedžije

Više s weba

Imaš priču? Javi nam se!

Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.

Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!

Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.

Pošalji priču