Ostalo

Leona Paraminski za RTL Exkluziv otkrila da se planira vratiti u Hrvatsku: 'Amerika nije u mom genetskom...

Leona Paraminski prvi put je kćer Liv dovela na ljetovanje u Hrvatsku. Glumica, koja već osam godina živi u Santa Barbari našoj Editi Misirić Vrkljan otkrila je zašto planira napustiti Ameriku, a samo pred našim kamerama zasuzile su joj oči.

Edita Misrić Vrkljan
09.07.2022 19:30

Osam godina dolazaka i rastanaka nije malo. Točno toliko Leona Paraminski sa suprugom Tinom Komljenovićem živi u Santa Barbari. No, ovaj posjet Hrvatskoj za Leonu je bio poseban. S njom je prvi put bila i desetomjesečna kći Liv, djevojčica koju je dugo čekala.

"Mene je to iskustvo potpuno promijenilo, raznježilo, bože, evo, pa to je gotovo ga. Evo vidiš, pa to je to, stalno sam takva - prenježna, presuzna, to su još hormoni jer dojim, ali ja si sad ne mogu zamisliti život bez nje. Tako da je predivno imati djecu, ja bih sad odmah drugo", kroz smijeh je ispričala Leona u razgovoru za RTL Exkluziv.

Iako u svakoj šali ima i malo istine, Leonin put do Liv bio je težak i dugotrajan. Glumica je otkrila da se na trenutke mirila i s onim nesretnim ishodom.

"Osjećala sam duboko da ću imati i da ću biti majka, ali sam imala trenutke racionalno kad se nije događalo, možda mi nije suđeno. I tako mi se desilo da sam išla probati, unatoč svim restrikcijama, covidu, mislim išla sam u najgore vrijeme, po zimi, sama, mislim ona je čekala smrznuta tri mjeseca, i onda se taj transfer tako dogodio s lakoćom", otkrila je glumica.

I tako je Leona u 42. godini postala majka.

"Možda jesam malo prestara da su mi neke stvari malo teže, to ti kažem fizički, ali mentalno spremnija nego ikad, ja ne bih nikad cijenila taj dan, to dijete, to sve što prolazim, svaki dan, svaki trenutak, jer bi me zanimalo nešto drugo, bila bih vjerojatno ne toliko ispunjena, tako da sad kad sam prošla sve ovo do 40., sad s njom maksimalno uživam. Da, je, šteta je što ću imati 60 godina i ići u školu, ali nema veze, uvijek izgledam mlađe pa je u redu".

Leona je s rođenjem Liv ostvarila ulogu života - onu majčinsku, a sve druge su na čekanju do bebine druge godine. Gluma je njezina, kako kaže, prva ljubav.

"Ja jesam vrlo adaptivna osoba, jednostavno Amerika nije u moj genetskom kodu, zbilja nije, ali isto se osjećamo i Tin i ja. Ali način života mene muči, znači ne karijera. Ja sam uvijek sanjala da ću ići živjeti negdje kod nas ili na otoku, ili u Europi, ali sam htjela ići vidjeti, htjela sam probati", priča proslavljena glumica o životu u SAD-u.
Izvjesno je da će par Paraminski Komljenović iz Santa Barbare u dogledno vrijeme doći u Hrvatsku - da ostanu zauvijek. A kroz desetak dana ispred njih je još jedan rastanak. "Skužili smo da nam je to svima emocionalno prenaporno i onda zapravo sad uzmemo taksi, kažemo to jutro bok, brzinski da ti se ne vidi suza u oku, i samo ideš".