Ostalo

Ljubavi došao kraj? Vesna Pisarović se rastaje od Pupovca nakon 13 godina braka?

Za nastupe Vesne Pisarović ovih dana traži se ulaznica više. I dok joj na poslovnom planu sve cvjeta, čini se da je 13. godina braka sa sinom saborskog zastupnika Milorada Pupovca, Ozrenom - bila ona zadnja!

Marija Pajić
14.05.2022 18:30

Možda nam je već ove zime Vesna suptilno dala do znanja da u braku nje i sina političara Milorada Pupovca - Ozrena ne raste više cvijeće! Ako je vjerovati sve glasnijim kuloarima, ljubavi koja je započela prije više od 13 godina u nizozemskom Haagu - došao je kraj!

Ozren se, doznajemo iz krugova bliskih pjevačici, nije pojavio na njezinu povratničkom koncertu u Domu Sportova, a tijekom gostovanja u RTL Direktu postalo je jasno da Vesna više ne nosi ni vjenčani prsten! Jesu li glasine istinite - odmah smo provjerili u Vesninu timu, koji ovu priču negira.

44-godišnja pjevačica čiji su hitovi žarili i palili ranih 2000-ih, a onda se još više rasplamsali njezinim povratkom na scenu, već dugi niz godina krije privatni život od očiju javnosti. O životu u Berlinu također nije puno govorila, no u jednom intervjuu samo za naše kamere - otkrila je neke detalje!

"Pobjegla sam u jedan ružan birokratski grad - činovnički, vjetroviti grad - gdje temperatura nikada ne ide iznad 16...", ispričala je tada.

Nekoliko godina ranije naša ekipa također ju je srela na ljetovanju netom nakon tajne svadbe na kojoj je Vesna navodno bila u trapericama i čizmama, no po dobrom starom običaju - Ozren Pupovac čim je ugledao kamere - dao je petama vjetra!

Kod Pupovčevih je tajnovitost oduvijek bila furka pa je tako i poznati političar štedio riječi kada su Vesna i Ozren u pitanju! Nakon što su se vjenčali, Milorad Pupovac kratko je i tajnovito komentirao da je ponosan na sve što se događa s Vesnom i Ozrenom, ne komentirajući dalje detalje o braku Vesne i Ozrena.

Jednom prilikom Vesna je izjavila da traži načitanog i akademski obrazovanog muškarca, sve navedeno je pronašla u poznatom sociologu - no ako je vjerovati kuloarima priča ipak nije imala sretan kraj!