Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
sasvim iskreno

Mario Roth o se*su bez ljubavi i nevjerama: 'To je kao sport, muškarcima je to fizička potreba'

Zbog djevojke je frontmen grupe Vigor - Mario Roth vozio 500 kilometara samo da bi je vidio na pola sata. No, iako sada nije zaljubljen, četrdesetogodišnji Osječanin otkrio nam je je li ikad prevario djevojku te što misli o seksu bez ljubavi.

Petra Gajšak/ 10.7.2022. u 9:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Na spomen ljeta na pamet nam padnu more, plaža i sunčanje. No, u slučaju osječkog pjevača Marija Rotha sinonim za ljeto je – posao. "Bit ćemo jedan putujući lunapark kroz cijelu godinu i užasno su mi falila ta putovanja, jer to ti je način života. Navikao si na avione, navikao si na autoput, navikao si na hotele, navikao si da te sobarica budi ujutro u 10 sati, jer to je taj lifestyle", priča frontmen grupe Vigor.

Kao tinejdžer Mario nije radio nego je ljeti zbrajao ljubavne avanture.

"Ne mogu se sjetiti te brojke, koliko je vožnji bilo, ali bilo ih je. Bilo je vožnji. Tamo negdje s 19 godina, što je normalno. Ali ja nisam bio u puno veza, ja sam bio u dvije veze u ovih svojih 40 godina upravo zato što ja pripadam toj generaciji koja je odrastala na drugačijim vrijednostima. Danas se gleda status, danas se gleda koliko imate novaca, danas se gleda koliko ste popularni, sve je više egotripera i narcisa i kod žena i kod muškaraca, tako da bolje je biti sam", otkrio je Roth o svojim ljubavnim avanturama.

No, privatni život ovog miljenika žena nije baš bio bajan. Osim avantura obilježile su ga i prevare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Bilo ih je. Bilo ih je i s jedne i druge strane. Ne možeš očekivati kada imaš 21, 22, 23 godine da si emocionalno zreo - nisi. Čovjek je emotivno zreo, pogotovo mi muškarci, čini mi se poslije 30. Tada počinjemo shvaćati neke stvari drugačije".

Četrdesetogodišnji glazbenik smatra kako su mu godine donijele životno iskustvo i mudrost pa sad otvoreno govori i o mnogima škakljivoj temi – seksu.

"Smatram da je sam čin jednostavno jedno duhovno i tjelesno prožimanje dvoje ljudi koji prema drugom gaje neke duboke i iskrene emocije. A kada se takve duboke i iskrene emocije spoje u jedno onda je i seks najbolji i najkvalitetniji".

No vjeruje li u seks bez ljubavi?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Vjerujem, ali zato što živimo u vremenu kada je toga sve više i više. Zato što kod nas muškaraca ti je seks ta fizička potreba, to ti je jednostavno kao sport. Žene jako teško odvajaju emocije od seksa, dok muškarci savršeno to rade".

I baš kao što je ranije naveo - muškarci sazru nakon 30. pa dame stanite u red, jer trenutni ljubavi status ovog zgodnog Slavonca je - slobodan.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ZAPROSIO JU MOSTARAC

Važno je zvati se Kaya! Nova kraljica Armade, srpska pjevačica Katarina Ostojić stat će pred oltar s našim nogometašem

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba