Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
SPORTSKA VODITELJICA

Najpopularnija svjetska sportska novinarka Diletta Leotta za RTL Exkluziv: 'Voljela bih doći ovo ljeto u Hrva...

Na Instagramu je prati više od osam milijuna ljudi, jedna je od najpopularnijih i najpoznatijih sportskih voditeljica, a sada je hrvatsku obalu uljepšala svojim dolaskom. Prvo izdanje Sunset Sports Media Festivala svakako je obilježio posjet Dilette Leotte koja je ekskluzivno stala pred kamere Exkluziva.

Marija Pajić/ 12.6.2022. u 18:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Trudim se biti svoja svaki put, ali jako sam ponosna da se sve više žena bavi ovim poslom jer kada sam krenula bila sam jedina. Nedavno sam bila na utakmici Juventusa i vidjela sam osam različitih novinarki i zbog toga sam jako ponosna", rekla nam je Diletta Leotta u ekskluzivnom intervjuu.

Je li joj nekad bilo i teško kao ženi u svijetu sporta? "Da, možda na početku, trudila sam se biti savršena svaki put jer uklopiti se u ovaj svijet u kojem dominiraju muškarci nije bilo lako, nekad sam gubila svoju autentičnost, no sada imam dovoljno iskustva i svoja sam cijelo vrijeme", jasna je novinarka. Ljeta provodi u svom rodnom kraju, s obitelji, prijateljima i svojim malim psićem.

A, kada se kamere ugase, i dalje se voli baviti sportom. Kao djevojčica je trenirala plivanje, a danas se bavi jogom. Ovo je bio prvi Dilettin posjet Hrvatskoj, no čini se kako neće biti zadnji, najavila je, naime, da bi mogla doći ovo ljeto!

Image

Exkluziv

magazin
Hrvatska - 2021
Voditelj
Ana Radišić
Gledaj na
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image

Clint Eastwood u Istri: Pio je rakiju, jeo pršut, a zaveo je i Hrvaticu

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba