Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
suđenje godine

Naš ugledni kritičar družio se s Deppom: 'Vrlo je ugodan i smiren sugovornik, racionalan'

Dean Sinovčić tijekom karijere se više puta sreo s Johnnyjem Deppom pa je komentirao suđenje između glumca i bivše mu supruge Amber Heard

Nikolina Zečić/ 8.5.2022. u 8:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nekada su to bili Monica Lewinsky i O.J. Simpson, a današnja medijska senzacija je suđenje bivšeg bračnog para - Johnnyja Deppa i Amber Heard. Nakon što je prije dvije godine izgubio sudsku bitku u Londonu protiv časopisa The Sun, Depp sada traži odštetu nakon što je Amber Heard napisala esej za The Washington Post.

"Aposlutno je nemoguće u ovom trenutku reći tko je u pravu od njih dvoje, međutim da je to bila spletka svađa, međusobnih rasprava, strahovite manipulacije prvenstveno s njene strane gdje on ispada naivan kao francuska sobarica. Izgubio je brojne uloge, desetke milijuna dolara, a Amber Heard se i na taj način pokušava probiti u Hollywoodu. Želi i sebe ispromovirati, ušćićariti desetke milijuna dolara odštete", smatra novinar i filmski kritičar Dean Sinovčić.

U međuvremenu je suđenje postalo medijska senzacija. Na društvenim mrežama svaki dan se pojavljuju memovi, a pojavila se i peticija da se fatalna plavuša ukloni iz glumačke ekipe filma "Aquaman 2". Producenti su uslišili želje pa će se Amber pojaviti u manje od deset minuta filma.

Od 19. travnja Depp sjedi u sudnici i prepričava prljavi veš iz njihova braka. Od bizarnih videa i audiosnimki pa sve do toga da je Amber vršila nuždu u njegovom krevetu, odrezala mu prst bacivši na njega bocu votke, a navodno je i korektorom te lakom za nokte prekrivala modrice. Zašto navodno? Zato što marka tih proizvoda u to vrijeme nije ni postojala. Nakon razvoda tražila je da i dalje nastavi živjeti besplatno u njegova tri penthousea u Los Angelesu, a tražila je i da zadrži luksuzan automobil.

Unatoč tome, Deppa i dalje podupire veliki broj obožavatelja. To nije iznenađujuće ni za našeg poznatog filmskog kritičara i novinara koji se nekoliko puta družio s Deppom. "On je vrlo ugodan sugovornik, vrlo smiren, racionalan. To govore i ljudi koji su njegovi prijatelji, i to ne samo iz svijeta filma, već i glazbe… On ima i bend, članovi su rekli da je, osim što je sjajan gitarist, Johnny Depp je i kao čovjek fenomenalan".

Bez obzira na sve, prije četiri dana na mjesto za svjedoke sjela je Amber Heard, a hoće li uspjeti preokrenuti priču? Preostaje vidjeti u sljedećim tjednima.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
novinar otkriva

Ekskluzivno! Tko je zapravo Miša Grof? 'On je čovjek s velikom količinom novca, imao je mnoštvo dragocjenosti u posjedu''

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba