Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Take or Fake

Neven Ciganović o Doris Dragović: 'Nije ona kriva za ovu katastrofu, ova diva godine nosi s ponosom'

Rubrika 'Take or Fak'e Nevena Ciganovića rezervirana je za Photoshop omaške poznatih i slavih. Ovog puta na tapeti - same dive

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Neven Ciganović i ovog je tjedna u svojoj rubrici 'Take or Fake' razotkrio Photoshop greške slavnih i poznatih. Donio nam je prave poslastice te se ovog vikenda dotaknuo kraljice Torcide, pop princeze, ali i jedne od sestara Kardashian.

Cigijevu listu slavnih otvorila je Doris Dragović. Ova diva pozirala je u majici sa svojim likom s početka karijere, a Ciganović je odmah primijetio kako je na fotografiji prilično popeglana. "Ne mislimo da je majica popeglana, već joj lice izgleda mlađe negoli na tisku na majici. Toj tezi u prilog idu fotografije s Livajine svadbe, gdje je uhvaćena bez Photoshopa i filtera gdje se vidi pravo stanje pjevačke dive. S obzirom na to da Doris nije sama kriva za ovu katastrofu, već se fotograf malo zaigrao, a Doris s ponosom nosi svoje godine, mi ćemo je ove godine nagraditi s velikim TAKE", jasan je bio Ciganović oko Doris.

Pozabavio se potom i pop princezom Britney Spears. "Ova nova, slobodna Britney voli pokazivati i više nego što bi trebalo. S obzirom na cenzuru društvenih mreža, ipak se trudi prikriti nedozvoljena, strateška mjesta. No, zato joj Photoshop ipak tu i tamo pobjegne. Na jednoj od posljednjih fotografija, na kojoj nam pokazuje svoju guzu, vidi se da nije bila zadovoljna izgledom svog struka pa je u stanjivanju malo iskrivila vrata. Ovo nije prvi put da smo Britney uhvatili kako loše obrađuje svoje fotografije pa je jedino što joj možemo poručiti: 'Ups, You Did It Again Britney'. Zato ćeš nam biti FAKE", poručio je Cigi Britney.

Uhvatio je Ciganović u grijehu i Kylie Jenner. Slavna pripadnica klana Kardashian - Jenner nerijetko se dorađuje, a ovog puta njezini obožavatelji zabrinuli su se za njezine noge. Naime, Kylie je toliko 'prepeglala' noge da se dio gdje bi trebala biti koljena, ona jedva nadziru, a kako je Jenner kraljica kontura, čudi me da nije malo bolje ispraksirala 'body contouring'", zaključio je Ciganović i presudio mladoj poduzetnici da je - FAKE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

RTL.hr ograđuje se od izjava i stavova iznesenih u rubrici 'Take or Fake'.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image

Ljepotica iz Zadra: Upoznajte atipičnu Miss Universe koja obožava Picassa i Van Gogha

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba