Play ponuda
Play ponuda
okrunjena zagorka

Nova Miss Universe progovorila o dečkima: 'Nikad nisam prva prišla muškarcu'

Na 26. izboru za Miss Universe Hrvatske titulu najljepše ponijela je 19-godišnja Arijana Podgajski za koju mnogi kažu da bi mogla pobijediti na svjetskom izboru. Krunu i lentu nosit će godinu dana, a našoj Petri Gajšak otkrila je zašto je nedavno napustila studij ekonomije ali i što ne voli kod muškaraca.

Petra Gajšak/ 28.5.2022. u 20:30
Play ponuda

Godinama su je nagovarali da se prijavi na izbor ljepote i čini se kako nova Miss Universe Hrvatske - Arijana Podgajski nije pogriješila - jer kruna je na glavi.

"Još sam malo pod dojmom svega i jednostavno samo se desilo. Ne znam uopće kako da opišem taj osjećaj, tu ste, dešava se, ali u šoku ste. Ja sam iskreno očekivala da ću biti barem u top 5", rekla je Arijana Podgajski.

Samouvjerena Arijana odmalena voli modu i šminkanje, a danas život ne može zamisliti bez kućnih ljubimaca koje je udomila.

"Ja sam naviknula na svoju kuću, na svoju mamu. Imam tri mačke i psa za koje sam jako vezana i oni mi i ovako nedostaju kad negdje odem. Tri mačke, jedan je Pablo, drugi su Oto i Zen, a imam psa,ona je Gita", priznala je Arijana.

Kako to da si se onda odlučila za ekonomski, a ne možda veterinarski fakultet?

"Ja volim ovako životinje, ali nemam srca gledati ih tako, ne bih mogla nikako. Nije mi to ni palo na pamet da, ja bih počela plakati tamo na stolu kada bi mi donijeli neku životinju, ne znam. Nisam se u tome zato vidjela", dodala je.

No, mlada Zagorka prekinula je studij ekonomije jer se u njemu ipak nije snašla. I iako je lako osvojila žiri i publiku, osvojiti nju bit će puno teže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

"Imam slobodno srce, slobodna sam, ali sam kritična što se tiče izbora muškarca. Ja sam grozna što se toga tiče. Meni sve treba biti po PS-u, sve mi treba odgovarati. Nikad nisam baš prišla dečku i smatram da muškarci trebaju ženama prilaziti, ne mi žene njima i to mi je jako krivo što žene više ne cijene sebe nego samo uletavaju zauzetima, oženjenima, slobodnima. Ako zainteresirate dečka, mislim da je na njemu da on priđe makar se dečki više slažu s tim da djevojke prilaze jer očito im je i to teško. Ja neću prilazit, ne", kazala je Miss Universe Hrvatske.

Image

Exkluziv

magazin
Hrvatska - 2021
Voditelj
Ana Radišić
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image

Test snalažljivosti: Dino Jelusić i Zsa Zsa tražili planete u centru Zagreba – doznajte kako su prošli

Play ponuda

Više s weba