Ostalo

Romano Obilinović Žorž srušio internet! O BB-u se razvezao, ali o Marini šuti: 'Potrošio sam sve i uživa'...

Žorž se 2016. godine natjecao u BB-u gdje je odnio i pobjedu, a RTL Exkluziv izdvojio je najbolje trenutke iz njegova prošlotjednog intervjua za Podcast Inkubator

Edita Misrić Vrkljan
03.07.2022 18:30

Nakon pobjede u posljednjem Big Brotheru 2016. godine, bivši nogometaš Romano Obilinović Žorž povukao se iz javnosti. No, u središte medijske pozornosti opet ga je uvuklo gostovanje u Podcast Incubatoru gdje se prisjetio dana nogometne slave, ali i izolacije u Big Brotheru.

"Lagana psihijatrija je, ali što je išlo sve dalje i dalje, bilo mi je sve lipše i lipše. Kad sam tek uša' bilo mi je probijanje, al' što sam iša' sve dalje i dalje bilo mi je sve bolje i bolje. Poslije sam se boja' izaći", rekao je Žorž.

Posljednji Big Brother obilježila je i njegova ljubav s manekenkom Marinom Raguž s kojom se svađao i mirio tri puta nakon završetka šoua. Iako su oboje tetovirali na zapšću krune kao simbol kralja i kraljice, razmirice su bile nesavladive. Očito su imali i različite poglede na to kako potrošiti novac od pobjede.

"Mislim da bi on u poslovnom smislu to trebao potrošiti. Nije to sad nekakva lova da možemo sad ne znam što raditi s tim, ali usmjerit ćemo u nešto pametno sigurno", rekla je tada Marina.

"Potrošio sam sve i uživa' sam, a gušta' sam i dan danas guštam, a danas imam više nego prije, znaš koliko imam para. Trošilo se i na kladaru, i jelo se i komarče i orade i škarpine, i pilo se lipo vino i ljubavi, bilo je i deserta, ljubavi znaš bilo je svega, ljubavi", rekao je Romano.

Kada bi cijeli svoj život sažeo u jednu riječ - bila bi to hedonizam. Kao perspektivan mladi nogometaš igrao je u Hajduku, dugo i u slovenskoj prvoj ligi. Zabijao je golove, ali je više od svega volio pobjedu i proslaviti.

"Bio sam talent, ne mogu reći da nisam bio, nije da sad sebe hvalim, kad bi iša' na ove probe, bio sam u Sofiji, opijem se, idem za Beograd, vidim onog Sašu Matića, ja i on pijani k'o čepovi, razumiš? Govorim ja, Sale gdjee si, govori on, ne znam amigo ni ja", ispričao je kroz smijeh.

Pitanje je bi li Romano napravio i mnogo veću karijeru da nije toliko volio zaviriti u dno čašice.

"Teško je to reći, imaš taj kontinuitet, i to te nosi, uživaš u toj čaši, uživaš u utakmici, a da nisam nikad pio, možda bi bio kanta. Tko to može znati", rekao je.

No, i na nivou na kojem je igrao - igrao je s najvećima! Od njih je i učio, a jednu anegdotu s Miroslavom Ćirom Blaževićem pamti i danas.

"Iz Slovenije me skupio preko Novog Mesta, onda nije bilo autoceste, razumiš, ja i on u autu i on vozi, a ja kraj njega, i sad prelazi neki kamion, i auto s druge strane, ja se usra', ja govorim šefe usporite, ovi pretječe s druge strane i on prođe kamion i uđe u liniju našu i on se okrene prema meni, i kaže: 'sine pa da mi ti nisi rekao, pa ja ga ne bi ne vidio", rekao je.

Danas jednog od najznačajnijih nogometaša hrvatske reprezentacije Antu Rebića je smirivao kada su zajedno igrali u Imotskom.

"Rebinjo, spav'o u hotelu, i Rebić 17 godina sa mnom u sobi. Ja mu govorim, ljubavi samo igraj i opusti se, ne tresi se. Ja ga gledam s druge strane, proš'o onoga Ibanjeza, onog Meksikanca, Japanca, proš' njega i Rebić mi diže dvije ruke, ja priko dvi strane, i Rebić primi na prsa i Kelavi ispod noge. 'Jesam ti reka' mali, i evo ga danas u Milanu", ispričao je.

Danas živi od kladionice, i to čini se dobro. Na društvenim mrežama ga prati oko 45 tisuća ljudi koji često slušaju njegove prognoze.

O Marini, niti novom ljubavnom statusu nije govorio. Čini se da mu je i danas to slaba točka.