Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
'TOP 5'

Spektakularni padovi! Ispred kamera nije padao samo Mladen Grdović, peh se dogodio i Zoranu Milanoviću

Tko radi taj i griješi, a tko pleše u visokim potpeticama nerijetko i padne. U nastavku saznajte koje zvijezde su imale toliko spektakularne padove da su završili u rubrici 'top 5'

Edita Misrić Vrkljan/ 6.6.2022. u 8:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Na današnji top pet potaknuo nas je pad Mladena Grdovića koji doduše nema veze s visokim potpeticama nego nečim drugim. Sve osim ovog otužnog pada Mladena Grdovića u ovoj priči bi vas moglo dobro nasmijati. Za razliku od Mladena koji je popio čašicu ili deset previše ostali su imali tek koji korak viška ili manjka.

Lady Gaga

Malo tko se na pozornici toliko napadao kao Lady Gaga. Kada kupite ulaznicu za njezin koncert možete računati i s tim da ćete vrlo vjerojatno svjedočiti i njezinom padu. A to zapravo i ne čudi. Za spektakl koji priređuje zaslužne su zahtjevne koreografije, koje često izvodi u vrtoglavo visokim potpeticama. Tijekom nastupa u Montrealu 2013. slomila je kuk i morala otkazati ostatak turneje Born this way!

Hrvatski predsjednici

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ovaj pad Zorana Milanovića, danas hrvatskog predsjednika, tada premijera, toliko smo puta vidjeli, ali nikada ne dosadi. Čovjek se spotaknuo, ništa se loše nije dogodilo, ali pouka svakome da junačenje pred kamerama zna biti dosta veliki rizik. Još jedan hrvatski predsjednik je gostujući u Subotici na ceremoniji 2010. godine u jednom trenu izgubio tlo pod nogama i to doslovno! Naime, Ivo Josipović je gledao u publiku, pa ga je iznenadila stepenica. Nakon što je propao kao u provaliju u pomoć mu je odmah priskočio tadašnji srpski predsjednik Boris Tadić, a Josipović je prošao bez ozljede.

Madonna

Upravo se čita

Image
TO JOJ ITEKAKO ODGOVARA

Saša slavi! Nakon medenog mjeseca Bojan i ona žive odvojeno: 'Konačno sloboda!'

Nakon ovog incidenta na spektaklu Brit Awards, Madonna je rekla nikada više plašt, pa čak i ako ga sašije Georgio Armani glavom i bradom. Naime, kraljica popa skoro je platila glavom. Kostimografi su bili zabrinuti da će joj se plašt lako skinuti, pa su ga snažno zategnuli i kada je došlo vrijeme da ga plesači povuku, Madonna je, kako je kasnije rekla, mogla birati hoće li se udaviti ili pasti na leđa. Odabrala je pasti. Osim manje trzajne ozljede vrata, prošla je bez posljedica!

Severina

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Eh, da je ponekad imati oči na leđima, možda se Severini ne bi dogodio ovaj pad! Ali, Seve ko Seve, i ovu je situaciju preokrenula u svoju korist. Osim što se nasmijala i brzo pridignula, simpatičan pad objavila je na društvenim mrežama i popratila ga komentarom:

Lepa Brena

Pretpostavljamo da najvećoj zvijezdi s ovih prostora nije bilo do smijeha kada se ovo dogodilo, ali je jednako smiješno kao prije 39 godina. Lepa Brena zaista ima jako duge noge, a ovom prilikom na koncertu u Mostaru to je htjela još dodatno naglasiti. Međutim, ovim high kickom nokautirala je samu sebe. Još dva pada dogodila su joj se nedavno i to u istim cipelama.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image

Izlet u glamur: Pogledajte potpuni makeover jedne od naših najuspješnijih rukometašica

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba