Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
BROJNA IMENA IZ REGIJE

Split dobio novi glazbeni festival: Ivan Huljić u fotelji umjetničkog direktora

Na Fusion Festivalu se najavljuje gotovo 50.000 posjetitelja pa ne čudi da se već razmišlja o nastavcima ovog glazbenog spektakla

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Veliki glazbeni projekt Fusion Festival, koji će se održati 22. i 23 srpnja na terenu Parka mladeži u Splitu okupio je najtraženije glazbene zvijezde iz Hrvatske i regije. Popis izvođača je dugačak, a na predstavljanju su se pojavila brojna poznata lica.

Split od ove godine postaje bogatiji za još jedan glazbeni spektakl. Fusion festival održat će se 22. i 23. srpnja u Parku Mladeži, a nastupat će najtraženiji izvođače iz čitave regije. "Kad smo im objasnili o čemu se radi i oni su dobili priliku nastupati na jednoj takvoj bini na kakvoj i zaslužuju biti. Ne mogu reći da je sve bilo iz prve, ali iz druge je bilo kod nekih koji nisu bili iz prve. Mislim da će svi izvođači biti zadovoljni što su ovdje i nadam se i vjerujem da će se htjeti vratiti", rekla je Ivan Huljić.

Posljednje ime koje se pronašlo na popisu izvođača je Prljavo kazalište. Iako se njihovim razmiricama piše već tjednima, oni su čini se - sve izgladili.

"Pa dobro, bilo je i u mlađim periodima Kazališta je bilo svega i svačega međutim tada medijski to nije bilo na taj način nikad specijalno. Međutim Kazalište ne bi bilo Kazalište da nema stalno tih nekakvih naguravanja haha ali bit će to sve OK na kraju", tvrdi Jasenko Houra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Prvo izdanje Fusion festivala priprema i najveću pozornicu u Europi, dugu 75 metara, što šarolikom društvu izvođača daje velike mogućnosti za spektakularan scenski nastup.

"Fusion festival ima sve to što ima i što je stage toliko veliki i što nam pruža mogućnost da se igramo i sa scenografijom i kostimima i svijetlima i grafikom. Zaista ćemo dati sve od sebe da pružimo što bolji show. To je nekako moj teren, tu se osjećam svoja na svome i koliko uživam u priprema, toliko uživam i na sceni i vjerujem da će ljudi to prepoznati i da će nam biti divno", poručila je Sara Jo.

Upravo se čita

Image
INTERVJU

Iva i Sandi iz 'Superpara' za RTL.hr o dolasku bebe: 'Zasad kažu da je curica, a uzbuđenje je na vrhuncu'

"Mislim da će start biti odličan, to govorim zato što ja prvi startam, šalim se malo. Neka je nova mladost, neki novi život je ušao u mene. Jedva čekam kad ću se popeti na tu ogromnu scenu s osmjehom na licu", smatra Željko Samardžić.

"Muzika nalazi svoj put i preferencije su pitanje odabira, a ne pokušaja nametanja i prilagodbe nekog ukusa", zaključio je Tonči Huljić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Najavljenih 50.000 posjetitelja svakako garantira da će Fusion festival definitivno imati svoje nastavke.

Image

Exkluziv

magazin
Hrvatska - 2021
Voditelj
Ana Radišić
Gledaj na
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image

Odlazak nakon 60 godina karijere: Domaća plesačica otkrila kakva je Tina Turner privatno

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba