Ostalo

Stručnjak o Kristini Krepeli i Marinu Miletiću: 'Htio joj je reći nešto samo za njene uši, jasna je veza...

Trenutačno najintrigantniji par na društvenoj sceni. Glumica Kristina Krepela te vjeroučitelj i političar Marin Miletić napokon su potvrdili da su u vezi. Ne riječima već djelima. No kakav je njihov govor tijela?

Ana Zgrebec
26.06.2022 18:30

A sada je i napokon službeno! Zagrebačka glumica Kristina Krepela i saborski zastupnik Marin Miletić vole se javno. Iako nisu riječima potvrdili svoju ljubav, njihova djela na rođendanskom slavlju bliske prijateljice govore tisuću riječi. Kako nas zanima uvijek nešto više, upitali smo Petra Tantu , dugogodišnjeg stručnjaka za neverbalnu komunikaciju što njihovi zagrljaji zapravo govore!

"Ako pogledamo malo bliže, ona se ne drži za ruku s njim jer se ne može držati na petama već želi istaknuti neku vrstu bliskosti", istaknuo je u razgovoru za RTL.hr Petar Tanta, stručnjak za neverbalnu komunikaciju.

"Postoji jedan nepobitan element kada se glavom približila prema njemu, a i malo ranije on prema njoj, jasno je da tu prestaje zona od pola metra koja je normalna i postaje ta intimna zona u koju ulazite i u koju puštate samo jako bliske prijatelje, supružnike, dečke. Kada vidimo da je Kristina sjela Marinu u krilo i dodatno se glavom nagnula prema njemu, jasno je da tu postoje određeni elementi koji prevaziđu prijateljstvo. Imate moment kad on nju grli s obje ruke, njena ruka nije u obrambenom smislu već da bi dodatno podbočila i njegovoj namjeri rekla – u redu je to što radiš. I onda imate element gdje se dodatno naginje na njega i izražava privrženost. Kada se Marin prema njoj okreće vi vidite da je on njoj htio reći nešto što je samo za njene uši, ona se na to nasmijala i onda možete vidjeti da je skoro pao poljubac, ali s obzirom na to da su u javnosti to je izostalo. Vi možete vrlo jasno vidjeti da tu postoji nekakva intimna veza između njih dvoje", jasan je Tanta.

A šuškanja o novoj ljubavi istaknutog političara i glumice započela je kada su ih kamere uhvatile u romantičnoj šetnji parkom Maksimir. Osebujni vjeroučitelj javnosti je postao poznat na velikom štrajku od čijeg se govora ogradila i riječka nadbiskupija, a on je krenuo graditi svoj politički put. I dok je Marin prilično politički glasan, o ljubavi uglavnom šuti baš kao i njegova odabranica.

Što zapravo Kristinu odaje najviše?

Prije svega, ona je nasmiješena, i zapravo mi vidimo da njezino tijelo ide prema njemu na neki način što on napravi ona će neverbalno reći, u redu je to što radiš. Čak ga je dotakla po nozi, iznad koljena vas ne dira nitko tko vam je samo prijatelj jer je riječ o iznimno, iznimno bliskom kontaktu. Nakon toga možemo vidjeti da su njegove ruke isto na njoj i to sve govori da postoji nekakva vrsta kemije.

Mislim da su oboje svjesni da ih se snima i nisu skrivali privrženost, nisu dopustili da se skroz uđe u njihovu intimu, ali su jasno dokazali da između njih nešto postoji.

I što za kraj reći osim ima li išta ljepše od ljubavi? Kristina i Marine uživajte u njoj! Sretno!