Ostalo

Tjedni horoskop Anđelke Subašić: Bikovi će biti razotkriveni, a Lavovi se moraju čuvati jedne stvari!

Pred vama je tjedni horoskop Anđelke Subašić

Anđelka Subašić
20.06.2022 09:00

OVAN

Posao – u financijskom smislu pred vama je odličan tjedan. Novac će pritjecati iz više izvora. Iskoristite to za rješavanje dugovanja koja su vam teret u poslu. Vrijeme je za ulaganje novca jedino u sigurne poslove koje brzo možete naplatiti (unaprijed je najbolje). Čini se da ćete investirati u tehniku poput: automobile, računala, videokamera - sredstava za rad.

Ljubav – u ljubavi ste sada skloni riziku i avanturi, koja se ipak može pretvoriti u nešto ozbiljnije. Budite spremni na odbijanje osobe koju mislite na brzinu osvojiti – budite suptilniji.

BIK

Posao – poslovni suradnici vrlo su osjetljivi na svaku vašu riječ i svaki vaš potez. Imaju dojam da gledate prvenstveno vlastite interese ispred posla. Pogrešne izjave mogu dovesti do burnih reakcija. Vodite računa o financijama i nemojte predlagati skupe poslove. Skrivena konkurencija otkriti će svoje poslovne namjere.

Ljubav – ako ste do sada skrivali vašu vezu sada ćete je morati obznaniti ili će to učiniti netko treći na nepredvidljiv način. Oženjeni će posvetiti vrijeme i nježnosti partneru i djeci i pri tome malo morati zanemariti svoje želje.

BLIZANCI

Posao – pred vama je tjedan koji nije naročito poslovno dinamičan ali je zato - poslovno veseo. Nova poznanstva I susreti na poslu pružit će vam i nove mogućnosti – promjenu postojećeg posla za novi, bolje plaćeni i daleko zanimljiviji. Neki od vas konačno će uspjeti preseliti u suvremeniji i ljepši ured.

Ljubav – počinjete razmišljati o prekidu veze koja vam je dosadila i koja vas više deprimira nego što veseli. Svojim ponašanjem vjerojatno ćete uznemiriti partnera/icu. Vjerojatno sluti što se sprema. Slobodni ste? Iz prijateljskog razgovora razvija se nježnost.

RAK

Posao – na poslu će vas razveseliti sitnice, darovi i pokloni vaših kolega, vijesti o putovanju na seminar i tečaj za potrebe vašega posla. Moguće su i najave preseljenja u novi ured. Uz sve to će biti lijepih financijskih radosti, kako redovitih tako i izvanrednih prihoda. Nemojte se uplašiti optimizma.

Ljubav – nekada sjećanja i prošlost odjednom se pojave kroz mirise, glazbu, prizore u prirodi. Sada ste vi u toj fazi i zato ste zbunjeni u srcu i u mislima. Sada možete vašu emotivnu uspomenu pohraniti i okrenuti se budućnosti.

LAV

Posao – Obaveze na poslu su velike. One vam ne daju vam mira ni odmora - osjećate povećanu odgovornost. Usprkos tome ste sada odlučni da riješite sve probleme kojih ste već duže vrijeme svjesni. Želite okrenuti novu stranicu u poslu i to je dobro razmišljanje. Slijedite vaše želje i vjerujte u uspjeh.

Ljubav – vi koji ste u braku ili u vezi imat ćete miran tjedan bez pretjerane strasti, ali u sigurnosti vašeg doma. Nešto aktivniji ljubavni život mogu očekivati slobodni muškarci nego žene. Čuvajte se nemoralnih ponuda i ne budite naivni.

DJEVICA

Posao – stiže vam nova poslovna ponuda. To je dobra prilika za napredovanje u poslu, koji će postati javan i time se odraziti na vašu privatnost. Želite napredovati i plašite se tog iskoraka u karijeri. Bez obzira na to što odlučili ugled će vam porasti a trebalo bi tako biti i sa samopouzdanjem. Reagirajte spontano.

Ljubav – mnogi od vas izgladit će probleme s partnerom i ući u jedan mirniji period u ljubavi. Drugi će se u potpunosti posvetiti sebi i ostati na prijateljstvu, zbog rizika da vam ljubav ne pokvari prijateljstvo. Zašto ne uskočite u ljubavni vlak?.

VAGA

Posao – Prihodi su izvrsni i ne trebate se dodatno truditi. Kada novca ima dovoljno tada ga treba štedjeti ili pametno uložiti. Trebate misliti na vrijeme kada će vam prihodi biti daleko manji. Manje galantnosti u poslu bi vama osobno više koristilo. Konkurencija motri na svaki vaš potez, pa zadržite planove za sebe.

Ljubav – zasigurno ćete dobiti podršku u ljubavi od vašeg partnera/ice, ali je moguće privremeno razdvajanje. Sve je to zbog dobrog razloga. Ponovno spajanje će biti slađe. Preuzimanje odgovornosti za partnera/icu ojačat će vaše međusobne osjećaje.

ŠKORPION

Posao – Ponovno ste uporni, okretni i odlučni u poslu. Zato postižete daleko veću cijenu svojeg rada i daleko bolje uvjete nego do sada. Od novih poslovnih ponuda sigurnost je u manjim poslovima. Vaši stari poslovi moraju proći kroz velike promjene da bi krenuli u boljem smjeru.

Ljubav – moguća je kulminacija odnosa u ljubavi kakva vama ne odgovara – vi ne želite prihvatiti odbijanje, ni privremeni ni trajni prekid veze. Nemojte nametati vaše uvjete. Ako ste slobodni – uživajte u vašoj slobodi, još neko vrijeme.

STRIJELAC

Posao – Vi sada preispitujete nove uvjete na poslu i pitate se da li je to dobro za vas. U svakom slučaju želite nešto mijenjati. Ne želite imati u poslu preveliku odgovornost. Još nekoliko dana možete razmišljati ali odluku o promjeni ste već donijeli u sebi i to je dobra odluka. Još nešto – imate sada bolje odnose s ljudima s kojima radite.

Ljubav – bračni partneri imat će nešto različite interese i potrebe i to nije ništa loše. Važno je da prijateljski razgovarate o tome. Slobodni ste? - na pomolu je romansu s bivšom ljubavi. Jeli to dobro – brzo ćete znati odgovor.

JARAC

Posao – vaš posao imat će odlične rezultate. Ambicije su velike ali i obaveze su velike. Informatizacija će vam pomoći da lakše i uspješnije radite i da vam posao ne bude teret. Novac je odlično aspektiran i zato se preporučuje pametno raspolagati s njime, maksimalno racionalno. Sretni možete biti i bez shoppinga.

Ljubav – sa partnerom/icom ćete doživjeti lijepu pustolovinu u inozemstvu. Ako ste slobodni (a nikada niste usamljeni) tada ipak tajno simpatizirate jednu osobu iz vaše blizine. Još samo da date do znanja da vam se sviđa – ne budite tajni agent u ljubavi.

VODENJAK

Posao – najviše vas umaraju nedovršeni poslovi koji se neprestano odgađaju i ne vidite njihov kraj. O brzom napretku u tome kao ni o naglim promjenama ne biste trebali razmišljati, jer nije pogodno vrijeme za to. Okrenite se onome što ide bez zastoja. Ne gledajte u retrovizor već u cestu ispred sebe. Važniji su novi izvori prihoda.

Ljubav – koliko god ste željni ljubavi i nježnosti nesvjesno od toga bježite i izbjegavate bliskost. Nemojte graditi zid oko sebe za osobe koje vam se žele približiti. Možete barem jednoj osobi odškrinuti vrata. Treba srušiti taj famozni zid. Kao Berlinski.

RIBE

Posao – Nova poznanstva pokazat će se vrlo korisna i nenadano će vam biti korisna u poslu i za napredak u karijeri. Moći ćete odabrati najpogodniju poslovnu ponudu i usmjeriti posao u novome pravcu. Pruža vam se prilika za većom zaradom novca i za većom popularnosti.

Ljubav – Bračni partneri izmjenjivat će nježnosti, poljupce i zagrljaje. Unijeti ćete zanimljive novosti u svoj ljubavni i obiteljski život. Vama koji ste slobodni potrebno je novo ljubavno uzbuđenje. Čisto da srce brže zakuca, zar ne?