Ostalo

Tjedni horoskop Anđelke Subašić: Opasni dani su pred mnogima koji su u braku!

Naša iskusna astrologinja Anđelka Subašić otkrila je što vam zvijezde donose ovog tjedna

Anđelka Subašić
09.05.2022 09:00

Opušteno uz kavu, čaj, toplu čokoladu - napitak koji volimo i... horoskop - idemo znak po znak.


OVAN

POSAO –Pruža vam se poslovna prilika da potpišete važne dokumente. Oni su nova prilika koju trebate shvatiti kao čvrsti temelji za budućnost u vašem poslu. Prilikom potpisivanja tog dokumenta ili ugovora preporučuje vam se da se savjetujete sa stručnjacima. Inače, dajte radnu svakodnevicu uljepšajte s trenucima odmora i ugode.
LJUBAV – Na vrlo neobičan način bit ćete u središtu pozornosti. Mamiti ćete uzdahe zanimljivih lica I biti viđeni s najzgodnijima u društvu. Nekome ste upravo zarobili srce. Oženjeni Ovnovi-ice doći će u malo iskušenje s osobom iz prošlosti. Oprez molim.


BIK

POSAO – Trebali biste pripaziti na to da budete što jasniji, i što precizniji u komunikaciji, poglavito u telefonskim razgovorima, kako ne bi došlo do nesporazuma. Nemojte se trenutno upuštati u veće poslovne projekte.
LJUBAV – vama koji ste slobodni događa se ljubavna avantura. Nekima od vas stvarno a nekima samo u glavi i mašti. Trudite se svaki trenutak provesti u blizini osobe koja vas inspirira. Oženjeni Bikovi-ce će imati malo napetu situaciju, zato trebate udovoljiti vašem partneru-ici.


BLIZANCI

POSAO – svaki poslovni događaj pokušajte pretvoriti u putovanje, pa makar ono virtualno. Sada ćete više komunicirati I zabavljati druge u poslu nego što ćete se umoriti. No, baš takva ležernost donijeti će vam izvrsne rezultate i ugodna poslovna iznenađenja. Čak i javno priznanje.
LJUBAV – u ovome tjednu emocije su jače izražene. Žudite za jednom ljubavnom romansom. Zanimljiva osoba tu je kao vaš pratilac u zabavi i prijatelj-ica, ali počinje romansa. Oženjeni će pozvati prijatelje i poznanike na druženje i uživati u zajedničkim trenucima i humoru.


RAK

POSAO – vi biste se sada radije odmarali nego radili - priznajte. Trebate dovršiti poslove iz proteklog tjedna. Susreti s običnim ljudima inspirirat će vas na nove i svježe poslovne ideje. Neki od vas odvažiti na vlastiti privatni posao koji se prije niste usudili pokrenuti. Budite hrabri i odlučni.
LJUBAV – oženjeni parovi iznenadit će se partnerovom lijepom ponašanju i specifičnom, drugačijem poklonu. Vi koji ste slobodni, a želite imati voljenu osobu, možete sada prekinuti jedan period samoće koji vam je teško pao. Imate lijepu priliku.


LAV

POSAO –Novac I financije glavni su vam cilj, a to je sada najbolja motivacija. Kreativnost će kasnije. Potrebno je da se prilagođavate situaciji i onima koji vam određuju pravila. Iz malih poslova koji u početku ne obećavaju puno nastat će najbolji poslovi za vašu budućnost.
LJUBAV – na jednom kulturno-zabavnome spektaklu imate priliku sklopiti poznanstvo koje će trajati dugo i ostaviti veliki pečat u vašem srcu. Oženjeni Lavovi-ice mogli bi dobiti suparnika ili suparnicu. Neki od vas ostvarit će roditeljsku ulogu. Predivno.


DJEVICA

POSAO – manje posla a više malih zadovoljstava u poslu npr: kavice s kolegama I suradnicima, ležerni razgovori i planovi za budućnost. Kreativnost I maštovitost u poslu sada dolaze do punog izražaja. Čak ste skloni pohvaliti kolege. Sve to će utjecati vrlo povoljno na poslovne rezultate.
LJUBAV – jedan zanimljiv susret duhovnog karaktera očekuje vas putovanju ili na poslovnom usavršavanju. Nakon toga slijedi intenzivna komunikacija: poruke, mailovi. Vi koji ste oženjeni bit ćete skloni promjenljivim odnosima sa partnerom-icom. Vaša erupcija osjećaja i vas osobno će iznenaditi.


VAGA

POSAO – obuzdajte vaše troškove. U poslu ste miljenici sreće i šefova, autoriteta pa to iskoristite da za sebe poboljšate uvjete i da potpišete važne ugovore koji bi u višegodišnjem periodi imali jako povoljan utjecaj na vaš posao.
LJUBAV – Oženjeni će uživati u skladnom odnosu sa partnerom-icom koji će pokazati koliko vas voli i cijeni. Slobodne Vage budite spremne za ljubavne zgode i nezgode, za zabave i druženja. Romantične misli usmjerene su vam na osobu koja vas već nekoliko tjedana jako privlači.


ŠKORPION

POSAO – Ambicije u poslu su vam velike. ali ih ne možete lako ostvariti. Poslovne obaveze su u porastu I troše vašu energiju. To je upozorenje da zaustavite vaše nesmotrene namjere. Treba vam dobro planiranje, savršena organizacija i predanost. Obavezno cijenite I najmanju pomoć drugih ljudi.
LJUBAV – Za slobodne Škorpione-ke vidljiva su iznenađenja u ljubavi. Isiba vam je karakterom jako slična. Izgled nije svršen ali zrači dobrom energijom. Vi koji ste u braku ili dugoj vezi budite ugodni i blagi u komunikaciji da ne izazovete svađu.


STRIJELAC

POSAO – nije najpogodniji period za započinjanje novih poslova niti za sklapanje poslovnih ugovora. Ako ste na to prisiljeni obavezno se posavjetujte sa stručnjacima I obratite pozornost na svaki I najmanji detalj.
LJUBAV – zauzeti Strijelci sada prolaze kroz lakšu krizu. Ne budite preoštri na riječima da ne povrijedite partnera-icu ili izazovete ljutnju agresivnost. Ljubavno poznanstvo slobodnima će izazvati čudnu situaciju s dominantnom osobom, ali koja je jako zanimljiva.


JARAC

POSAO – sada trebate voditi više brige o financijama I o pravnim pitanjima. Budite iznimno oprezni u poslovima s velikim iznosima I poslovnim ulaganjima. Počet ćete pregovore o promjenama na poslu I provesti u djelo zamisli I ideje koje su vas nadahnule još prije nekoliko mjeseci.
LJUBAV – zbog dobrog raspoloženja I vašega osmijeha sklapat ćete brzo poznanstva. Prebrzo ćete započeti ljubavnu vezu pa će već za nekoliko dana vaše zanimanje opasti. Oženjeni će obasipati svoje partnere neviđenom pažnjom I darovima. Partner-ica će vam ispuniti jednu vašu želju.


VODENJAK

POSAO – Kraća poslovna putovanja bit će naporna ali donijeti će vam uspjeh i poslovno zadovoljstvo. Nemojte ulazite u poslovne suradnje s osobama sumnjive prošlosti. Jedna situacija u poslu tražit će da joj se potpuno posvetite, da zauzmete čvrsti stav i preuzmete odgovornost.
LJUBAV – na jednom od kraćih putovanja upoznati ćete veselu osobu s kojom ćete uživati u društvu. Potrudite se uzeti broj telefona jer bi ste mogli izgubiti kontakt. Oženjene Ribe-ice imaju razdoblje preispitivanja međusobnog odnosa. Ne dozvolite obitelji da utječe na vaš odnos.


RIBE

POSAO – nastojite sada sve poslovne probleme odgađati i ne želite se posvetiti poslu koliko se od vas očekuje. Radit ćete samo ono što je hitno I ono u čemu uživate dok radite. Kreativni ste posebno u oblasti kulture, dizajna, filma, tv ili promotivnih aktivnosti. Vaša maštovitost I kreativnost je iznad svih očekivanja.
LJUBAV – na događaju duhovnog karaktera sresti ćete više zanimljivih osoba od kojih će jedna zarobiti vaše misli. Potrudite se na vaš originalan način dati do znanja da vam se sviđa. Vi oženjene Ribe-icei unesite novu dinamiku u odnos i osvježite ljubav.